Όταν ο "αγαπούλας" έπαιζε μπάλα στην Παναχαϊκή (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Σεπτέμβριος 15, 2019 - 9:04μμ

Ήταν Ιούνιος του 2016 όταν ο αείμνηστος πια, Τάκης Σπυριδάκης, «έπαιζε μπάλα» στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ο «αγαπούλας» βρέθηκε στην Πάτρα εκείνο τον Ιούνιο για να πάρει μέρος στο διαφημιστικό σποτ του SDNA στο οποίο και πρωταγωνιστούσε, έχοντας τον ρόλο του διαιτητή, σποτ που τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ...

Τα γυρίσματα έγιναν στο γήπεδο της Παναχαϊκής, σκηνοθέτης ήταν ο Πατρινός Τότης Φαφούτης, ενώ στον ρόλο του προέδρου, ο επίσης Πατρινός, Ηρακλής Τζαβέλας.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο σποτ είναι επίσης από την Πάτρα και συγκεκριμένα από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, από τον Δαβουρλή Κ. '92 και από άλλες ερασιτεχνικές ομάδες.

Αξιο αναφοράς ακόμα το γεγονός ότι στο σποτ ξεχωρίζει και ο ρόλος του ποδοσφαιριστή, τότε, της Αχαϊκής, Νίκου Αποσκίτη.

Όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση που είχε κάνει τότε ο νυν αναπληρωτής γραμματέας της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Σαρρής, ο Σπυριδάκης ήταν φιλικότατος, φωτογραφήθηκε με όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Παναχαϊκής, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα ... διαβασμένος για την ιστορία της Παναχαϊκής, κάνοντας μάλιστα αναφορά στις παλιές καλές εποχές με Δαβουρλή και Ρήγα.

Είχε, μάλιστα την ευκαιρία να τα πει με τους ανθρώπους της διοίκησης της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Ο Τάκης Σπυριδάκης δεν έκρυψε, ωστόσο, τα φιλο-Ολυμπιακά του συναισθήματα, καθώς θυμήθηκε το ματς Ολυμπιακός – Αντερλεχτ το 1974 στην Πάτρα, στο οποίο ο Ούγγρος διαιτητής Παλοτάι είχε αδικήσει τους «ερυθρόλευκους».

* Οι φωτογραφίες προέρχονται από το facebook.com/axaia soccer

Υποστήριξη: SilkTech