Όταν η Βανδή και ο Νικολαΐδης έδιναν συνέντευξη ως Rich and Famous

Παρασκευή, Ιούλιος 16, 2021 - 8:02πμ
Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Περίπου δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν δώσει συνέντευξη στο Discovery Channel.

Εκεί το "χρυσό" ζεύγος της εποχής εκείνης, έκανε μία επίδειξη πλούτου στην εκπομπή, "Rich and Famous”.

Η προβολή της εκπομπής είχε συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια, για τον τρόπο που οι δυο τους προέβαλαν την οικονομική τους άνεση.

Στην επίμαχη εκπομπή των "Μπέκαμ της Ελλάδας", όπως τους αποκαλούσαν εκείνη την εποχή και εκείνοι το απολάμβαναν, δήλωναν ότι έχουν μεγάλη οικονομική άνεση και τους αρέσει να ξοδεύουν πολλά σε ρούχα και ακριβές διακοπές.

Το ζευγάρι είχε δώσει τη συνέντευξη μέσα στο πανάκριβο σπίτι του στα Προάστια της Αθήνας αξίας 2 εκατ. ευρώ, δείχνοντας την πισίνα, τους κήπους, ενώ η Βανδή έκανε και γυμναστική.

Ιδού, το βίντεο με την επίμαχη συνέντευξη του ζευγαριού, που προκάλεσε τότε μεγάλη αίσθηση:

Το μετάνιωσα έκανε κακό στην καριέρα μου

Αρκετά χρονια αργότερα, η Δέσποινα Βανδή, εξομολογήθηκε ότι έπαθε σοκ μετά την προβολή της εκπομπής, τονίζοντας ότι ήταν μια άτυχη στιγμή, που όμως έκανε κακό στην καριέρα της. Παραδέχτηκε ότι έπαθε σοκ και ήθελε μάλιστα να κάνει μήνυση στην παραγωγή.

"Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν "Made in Europe”. Αντί για "Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν "Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

"Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη "να τους κάνουμε μήνυση” και μου έλεγε "μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται”… Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης".

Υποστήριξη: SilkTech