Όταν ένα γήπεδο χάντμπολ χρησιμοποιείται για γονείς με τα παιδιά τους - ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Δεκέμβριος 20, 2019 - 1:50μμ

Όταν ένα γήπεδο χάντμπολ χρησιμοποιείται για γονείς με τα παιδιά τους για δώρα και διασκέδαση. Στους σημερινούς  ρυθμούς της ζωής και των υποχρεώσεων μιας οικογένειας οι σχέσεις και οι ώρες επικοινωνίας γονέων με παιδιά τείνουν να γίνονται όλο και λιγότερες.

Αυτό το κενό όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προπονητές των υποδομών της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας  των τμημάτων μίνι αγοριών – κοριτσιών, παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ και Β΄,  Βάσω Βουκελάτου, Αλέκος Παπαγεωργίου, Φωτεινή Αραβαντινού και Τάσος Διαμαντόπουλος ( τερματοφυλάκων ) με συντονιστή τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, προσπαθούν να το μειώσουν και  πραγματοποίησαν την  καθιερωμένη γιορτή των Χριστουγέννων στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας στο Κουκούλι.

Οι γονείς με τα παιδιά τους που είναι αθλητές-τριες των παραπάνω τμημάτων του συλλόγου για τρείς ώρες έπαιξαν μεταξύ τους, διασκέδασαν,  χάρηκαν και αντάλλαξαν  όλοι ευχές ως μια πολυπληθή οικογένεια.

Η χαρά των παιδιών ήταν, όταν ξεχύθηκαν μέσα στα όρια των γραμμών  του  γηπέδου χάντμπολ για να βρουν και να πάρουν το δώρο τους. Η γιορτή έκλεισε  με τους προπονητές να σερβίρουν τους αθλητές-τριες και γονείς αναψυκτικά και τα παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών.

Υποστήριξη: SilkTech