Όρθιος στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο, Σεπτέμβριος 15, 2018 - 9:13μμ
eurokinissi.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, μακριά από τους «Ζωσιμάδες» μάλιστα, επιβληθείς του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 (41΄ Μπατίστ, 60΄ Νικολιάς - 79΄ Ελ Χέλβε) στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Βίοι αντίθετοι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετρά ήδη δύο ήττες στο γήπεδό της και παραμένει χωρίς βαθμό.

Ύστερα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ στο 41΄, όταν σε αντεπίθεσή τους ο Μπατίστ Λεό μπήκε στην περιοχή, πήρε μια κόντρα και πλάσαρε τον Χουάντερσον για το 0-1. Στο 60΄ ο σκόρερ έγινε δημιουργός, όταν με υπέροχη ενέργεια και «σκάψιμο» στον Νικολιά έδωσε την ευκαιρία στο συμπαίκτη του να προλάβει τον γκολκίπερ του Απόλλωνα και να διπλασιάσει.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 79΄, όταν ο Τριάδης έκανε την προσπάθεια και βρήκε τον Ελ Χέλβε, ο οποίος γύρισε από το ύψος του πέναλτι και με πλασέ νίκησε τον Βελλίδη, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κάστρο με δεύτερη κίτρινη στο 84ο λεπτό, αλλά ο Απόλλωνας δεν κατόρθωσε να αποκομίσει όφελος, μένοντας χωρίς βαθμό ύστερα από τρεις αγώνες στη Λίγκα. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Λάμπρου

ΚΟΚΚΙΝΗ: 84΄ Κάστρο (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντουρσό, Ναδάλες, Σικαμπάλα - Τσικάρσκι, Κάστρο, Βελλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (73΄ Γκίνο), Κύργιας, Γκονζάλες (59΄ Σικαμπάλα), Τριάδης, Ντουρσό (73΄ Ντουρσό), Μάντζιος, Πέδρο, Μπεντινέλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μυστακίδης (80΄ Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Λίλα, Κάστρο, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιντάλ (87΄ Σκόνδρας), Μπατίστ-Λεό (69΄ Κριζμάν).

ΑΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech