Ορίστηκαν οι διαιτητές στο ντέρμπι «αιωνίων»- Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, Μάρτιος 14, 2019 - 3:16μμ

Σε ορισμό Ελλήνων διαιτητών, όπως αναμενόταν άλλωστε, για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. Το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για ορισμό ξένων διαιτητών (υπό την απειλή μάλιστα της αποχώρησης της ομάδας) δεν έγινε δεκτό, κάτι που είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Για το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α1, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17/3 (αν και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο αναβολής με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού), επιλέχθηκαν οι Κορομηλάς, Καρακατσούνης και Παπαπέτρου, μία τριάδα διαφορετική από εκείνη του πρόσφατου ημιτελικού κυπέλλου

Επί της ουσίας πρόκειται για τους μόνους τρεις διεθνείς οι οποίοι ήταν διαθέσιμοι, καθώς Αναστόπουλος και Μάνος ήταν στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Πουρσανίδης είναι τιμωρημένος και ο Σχινάς είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, αναμένεται να μην αλλάξει κάτι στην απόφαση του Ολυμπιακού και να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Υποστήριξη: SilkTech