Οργή Γιαννακόπουλου - "Δεν έχετε αρχι… - Θα κοπούν συμβόλαια - Ξέρω τι πίνετε"!

Δευτέρα, Νοέμβριος 11, 2019 - 11:14μμ

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας και ξέσπασε κατά των παικτών με αφορμή τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Προμηθέα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τόνισε πως δεν έχουν... αρχ@@ να ζητήσουν συγνώμη από την διοίκηση και τον κόσμο, σημειώσει πως ήταν ντροπή ο αποκλεισμός τους και τόνισε με νόημα προς συγκεκριμένους παίκτες ότι γνωρίζει πολύ καλά πότε βγαίνουν και πού τα πίνουν!

Παράλληλα, απείλησε όλους πως στην επόμενη ήττα εκτός προγράμματος θα υπάρξουν διακοπές συμβολαίου και τους ρώτησε, πώς μπορούν να κοιτάνε στα μάτια τον Νικ Καλάθη που τα... δίνει όλα!

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό που με έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι κανένας από εσάς δεν είχε τα αρχ… να βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη πρωτίστως από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δευτερευόντως από τη διοίκηση η οποία ματώνει οικονομικά για να υπάρχει η ομάδα.

Περιμένω μέχρι το βράδυ να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο και από όλους εκείνους που στεναχωρήσατε με την απαράδεκτη χθεσινή σας εμφάνιση. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές από τον σύλλογο. Ήδη έχετε κάνει δύο εκτός προγράμματος ήττες στην Ευρωλίγκα και χθες χάσατε από μια ομάδα από την οποία τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το συνολικό της μπάτζετ. Είναι ντροπή για τον σύλλογο, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε».

Υποστήριξη: SilkTech