Ολυμπιακός - Άρης 1-0: Ο Σισέ "χτύπησε" ξανά για το +8 των ερυθρόλευκων

Δευτέρα, Δεκέμβριος 13, 2021 - 10:05πμ
Ολυμπιακός - Άρης

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Αντβέρπ στο Europa League επέστρεψε στις νίκες. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Άρη για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Τη λύση έδωσε γι' ακόμη μία φορά ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 54ο λεπτό.


Έτσι, στο φινάλε του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι είναι στο +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +13 από ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ. Ο Άρης έμεινε στην 7η θέση με 17 πόντους.
Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει στο πρώτο μέρος, με τον Άρη να καλύπτει σωστά τους χώρους. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος και ο Σισέ σκόραρε. Στη συνέχεια ο Μαρτίνς διαχειρίστηκε το παιχνίδι έως το φινάλε εξασφαλίζοντας πολύτιμο τρίποντο. Ο Σισέ βρίσκει δίχτυα για τρίτη φορά τα τελευταία δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και ο Σισέ σκόραρε

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ανέβηκε περισσότερο. Θέλησε να γίνει πιο επιθετικός στο παιχνίδι του. Στο 48ο λεπτό ο Παπασταθόπουλος τροφοδότησε τον Λόπες, εκείνος πλάσαρε μόλις μπήκε στην περιοχή, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντένις.

Υποστήριξη: SilkTech