Ολυμπιάδα: «Εικόνες ντροπής για τον αθλητισμό!»

Τρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2020 - 10:02πμ

Τα παράπονά της για την συνωστισμό που δημιουργήθηκε έξω από τα γραφεία του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας εξέφρασε η Ολυμπιάδα. Γονείς περίμεναν να γράψουν τα παιδιά τους στον σύλλογο και η παρουσία μεγάλης μερίδας αθλητών και συνοδών σε συνδυασμό με τον περιορισμό της εισόδου στην αίθουσα, δημιούργησε ένα μικρό… κομφούζιο, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι των «πορτοκαλί».

Οι ανακοίνωσή τους:

«Αυτές είναι εικόνες ντροπής για τον αθλητισμό.... !!!!! Αυτήν την εικόνα μας την έστειλε μαμά η οποία φέρνει τα παιδάκια της 3 χρόνια στο σωματεία μας και σήμερα ενώ περίμενε μισή ώρα να δώσει στοιχεία και ενώ είχε δώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προ ημερών δεν επιτράπηκε η είσοδος στα παιδιά της λόγω ορίου 75 ατόμων.

Το να συνωστίζονται τόσα άτομα στην είσοδο δεν είναι επικίνδυνο?? Στο χώρο του σταδίου Ολυμπιακών προδιαγραφών γιατί τόσο μικρό όριο?? Γιατί οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους χρόνια να μένουν δυσαρεστημένοι.

Τι θέλετε Επιτέλους??? Να έχετε ένα άδειο γήπεδο? Χώρο για συναυλίες θέλετε??? Ζητάμε σαν σωματείο την κατανόηση όσο αυτό είναι εφικτό των γονέων και των αθλητών... !!!! Μακάρι να περνούσε από το χέρι μας όλο αυτό.... !!».

Υποστήριξη: SilkTech