Ολοκληρώθηκε το πρώτο περιφερειακό πρωτάθλημα μπάντμιντον

Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019 - 11:21πμ

Στην Πάτρα στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι ολοκληρώθηκε το πρώτο περιφερειακό πρωτάθλημα Μπάντμιντον. Το Σάββατο 19/1 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για τις κατηγορίες κάτω των 13 χρονών, εφήβων νεανίδων, Νέων Ανδρών Γυναικών και Ανδρών Γυναικών.

Συμμετείχαν αθλητές από τα δυο σωματεία της Πάτρας ΝΕΠ και Απολλώνιο Πατρών, ο φιλαθλητικός Πύργου, αθλητές από την Καλαμάτα και αθλητές από τον Αίνο Κεφαλονιάς.

Στην Κατηγορία κάτω των 13 χρονών ο αθλητής του Απολλώνιου Γαλάνης Στέφανος κατέκτησε την πρώτη θέση Κερδίζοντας σε έναν πολύ όμορφο τελικό τον Σπυρόπουλο Αλέξανδρο αθλητή του Φιλαθλητικού Πύργου.

Στα Κορίτσια η Αλεξοπούλου Βασιλική κατέκτησε την δεύτερη θέση και η Γιαννοπούλου Αγγελική την τρίτη θέση (Απολλώνιος Πατρών). Στο διπλό αγοριών οι πατρινοί αθλητές Μέρμελας Κωνσταντίνος- Μαυροκολέας Γιώργος κατέκτησαν την τρίτη θέση και Γκοτσούλιας Αλέξανδρος- Παπαδόπουλος Μάριος την δεύτερη θέση.

Τέλος στο μεικτό οι αθλητές μας Γαλάνης Στέφανος και Αλεξοπούλου Βασιλική κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και η Γιαννοπούλου Αγγελική με τον Μαυροκολέα Γιώργο το χάλκινο μετάλλιο.

Στην Κατηγορία των εφήβων τρεις πατρινοί αθλητές διακρίθηκαν στο απλό. Ο Άκης Σωτηρόπουλος αν και αγωνίζεται στην κατηγορία παίδων νίκησε σε έναν πολύ όμορφο τελικό το Κυριακό Κατσιαδράμη από τον Πύργο. Στην τρίτη θέση έμειναν οι Μενεγάτος Άγγελος και Αθανασόπουλος Νίκολας.

Στο διπλό πρώτη θέση Αθανασόπουλος Νίκος και Σωτηρόπουλος Άκης και τρίτη θέση Βίκτωρας Πανάρετος και Θεοδωρακόπουλος Γιώργος. Τέλος στο μεικτό οι Μενεγάτος Άγγελος Βαγενά Κωνσταντίνα έμειναν στην δεύτερη θέση χάνοντας από Κατσιαδράμη και Νικολακοπούλου και οι Στυλιδιώτης Αριστοτέλης και Αναστασία Λιόλιου κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Στο Απλό Νεανίδων η Βαγενά Κωνσταντίνα έχασε δύσκολα στον τελικό με 2-1 από την αθλήτρια του Πύργου Βλαχαντώνη Αθανασία. Την τρίτη θέση στο απλό κατέκτησε η Λιόλιου Αναστασία.

Στο Ανδρών Γυναικών στο μεικτό μετά από ένα πολύ όμορφο τελικό οι πατρινοί αθλητές Σκαρτσάνης Γιάννης και Δεληβοριά Έυη έχασαν με 2-1 και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Υποστήριξη: SilkTech