Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το camp του ΠΑΣΑΠ στην Πάτρα

Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019 - 9:03μμ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το camp του ΠΑΣΑΠ στην Πάτρα

Το προπονητικό camp που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) στην Πάτρα έφτασε με επιτυχία στο τέλος του.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τους αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλλά σαφώς και τον Γιώργο Χριστόπουλο που εκτέλεσε χρέη προπονητή και κατέβαλε τις δικές του προσπάθειες ώστε να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος του camp, ο οποίος ήταν η διατήρηση του ρυθμού των αθλητών της Δυτικής Ελλάδας σε καλό επίπεδο.

"Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου Ροϊτίκων, στο οποίο φιλοξενήθηκε το camp, καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική στη διοργάνωση.

Παράλληλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας Βίκος και Macron Store Athens North που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας με τα προϊόντα τους.

Ευχόμαστε τόσο το συγκεκριμένο camp όσο και το αντίστοιχο της Αθήνας να αποτελέσουν την αφετηρία ώστε να γίνει θεσμός, να πραγματοποιηθεί και σε άλλα μέρη της χώρας όπως η Βόρεια Ελλάδα, αλλά και να συμπεριλαμβάνει τμήματα γυναικών" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech