Ολοκληρώθηκε το 8ο Καμπ της Εθνικής Παίδων με μια... οχτάδα πατρινών

Δευτέρα, Ιανουάριος 30, 2023 - 8:00πμ
Θανάσης Μουσσάς, Γιώργος Μπεκρής, Χρήστος Χρόνης από τη ΝΕΠ και Ηλίας Αγγελόπουλος, Αχιλλέας Γιώτης, Κώστας Κρεμανταλάς, Άγγελος Λαμπάτος, Κώστας Μπιτσάκος από το ΝΟΠ

Με τρία φιλικά παιχνίδια ολοκληρώθηκε το 8ο Καμπ της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) . Σε αυτό τον κύκλο προετοιμασίας, τα Καμπ της Κ15 περιλαμβάνουν κυρίως φιλικές συναντήσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.
Στο συγκεκριμένο Καμπ συμμετείχαν αθλητές γεννημένοι το 2008 που ανήκουν σε σωματεία της Αθήνας και της Πάτρας.
Κατά σειρά πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες, στο Ρέστειο κολυμβητήριο με την Κ17 του Παλαιού Φαλήρου, στο Εθνικό κολυμβητήριο με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού και στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με την Κ17 του Πανιωνίου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώντας Λεμπέσης δήλωσε σχετικά: "Σε αυτό το Καμπ προσπαθήσαμε να ενώσουμε τα παιδιά από την Πάτρα με αυτά της Αθήνας. Έχει πολλά κομμάτια το παζλ".
Ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος συμπλήρωσε: "Συνεχίζεται η προσπάθεια για το χτίσιμο της Κ15 με τα φιλικά να δίνουν πολύ σημαντικές πληροφορίες τόσο στην εικόνα των παιδιών όσο και στην προσπάθεια για το δέσιμο της ομάδας."
Οι αθλητές που μετείχαν στο συγκεκριμένο καμπ: Γαβρίλος Κουιμάνης, Κωνσταντίνος Μουρκάκος, Περσέας Πορτοκάλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Σάρρος, Μάριος Καλκαβούρας, Νίκος Κόχειλας (Παλαιό Φάληρο), Κυριάκος Λεβαντής, Δημήτρης Χατζής, Αχιλλέας Πιμπλής (ΝΟ Βουλιαγμένης), Ναπολέων Μυρίλος, Ισίδωρος Μαυράκης (Πανιώνιος), Νικόλαος Λοιζίδης (Μίλων), Θανάσης Μουσσάς, Γιώργος Μπεκρής, Χρήστος Χρόνης (ΝΕ Πατρών), Ηλίας Αγγελόπουλος, Αχιλλέας Γιώτης, Κώστας Κρεμανταλάς, Άγγελος Λαμπάτος, Κώστας Μπιτσάκος (ΝΟ Πατρών), Παναγιώτης Ίλιτς (ΑΝΟ Γλυφάδας).

Υποστήριξη: SilkTech