Ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο Αγωνιστικού Muaythai από τον Δήμο Ασημακόπουλο στην Πάτρα

Τρίτη, Απρίλιος 12, 2022 - 6:00μμ
Σωματεία από Πάτρα , Μεσολόγγι και Βάρδα έδωσαν το παρών με αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο αγωνιστικού Muaythai το Σάββατο 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.Π.Τ Εύμαχου Πατρών. Σωματεία από Πάτρα , Μεσολόγγι και Βάρδα έδωσαν το παρών με αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.
Στόχος και θέμα των συγκεκριμένων σεμιναρίων είναι η ανάλυση και εμπέδωση στρατηγικής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ( τεχνικές , προσαρμογές στις συνθήκες αγώνα) καθώς και κατά τη διάρκεια των αγώνων Muaythai ( Ζέσταμα , μάχη , αποθεραπεία) .
"Ο προπονητής του συλλόγου μας , Δήμος Ασημακόπουλος ευχαριστεί και εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία στις επικείμενες διοργανώσεις που ακολουθούν!
Αξίζει να αναφερθεί πως το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την έγκριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μοϋάιτάι όπως παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΟΜ κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος καθώς και ο υπεύθυνος συντονισμού κ. Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Εύμαχος Πατρών ευχαριστεί τη ΠΟΜ για τη ευγενική προσφορά της με ένα ζευγάρι προστατευτικά γάντια σε έναν τυχερό συμμετέχοντα του σεμιναρίου" αναφέρει η ανακοίνωση του Πατρινού συλλόγου.

Υποστήριξη: SilkTech