Όλοι στην Αγυιά για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ * Φιλικό ενίσχυσης από την Παναχαϊκή

Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2019 - 2:01μμ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσιώτη, πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στην Κ-19 του συλλόγου.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο (19/10) και ώρα 15:00 στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά και θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στη ενδεικτική τιμή των 3 ευρώ, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ για να ταξιδέψει στην Αμερική, όπου βρίσκεται η θεραπεία για την σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.

Όλα τα έσοδα από αυτό το φιλικό θα κατατεθούν το πρωί της Δευτέρας (21/10), στους λογαριασμούς που έχει δώσει η οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, η οποία έπειτα από απόφαση του προέδρου της κ. Άγγελου Δανιήλ, θα διαθέσει χωρίς αμοιβή διαιτητές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Ας βοηθήσουμε την προσπάθεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ και ας γίνουμε οι ήρωες του, βοηθώντας έστω και λίγο έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι σωτηρίας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!», ανέφερε το μήνυμα της διοργάνωσης.

Υποστήριξη: SilkTech