Όλα μηδέν στην Καλαμαριά- Ανέβηκε δεύτερη η Παναχαϊκή!

Κυριακή, Μάρτιος 24, 2019 - 5:10μμ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Παναχαϊκή, που «νίκησε» τα προβλήματά της και έφτασε στα 10 παιχνίδια το αήττητο σερί της. Οι «κοκκινόμαυροι» ανέβηκαν στην δεύτερη προνομιούχο θέση μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα για τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά για την 23η αγωνιστική της Football League.

Οι δύο ομάδες έφτασαν τον Απόλλωνα Πόντου που ηττήθηκε στη Δράμα από την Δόιξα και έτσι υπάρχει πλέον τριπλή ισοβαθμία στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τη Super League, και οι 7 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε, μοιάζουν συναρπαστικές.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης, όπου στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλωνας Λάρισας υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, την ώρα που η Παναχαϊκή θα φιλοξενεί τον Κισσαμικό.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Από το παιχνίδι το μόνο που μπορεί να κρατήσει κάποιος είναι τα δύο χαμένα πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, στην αρχή κάθε ημιχρόνου! Το παράδοξο αυτό με τον Ελευθεριάδη στο 7’ και τον Πορτουλίδη στο 60’, σε συνδυασμό με έναν ακόμα τραγικό αγωνιστικό χώρο σε γήπεδο της Football League έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, που δεν δημιούργησαν σχεδόν καμία άλλη αξιόλογη στιγμή στα υπόλοιπα λεπτά.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι με τη σπουδαιότητα του σημερινού, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, τραυματισμούς, διαμαρτυρίες και φτωχό θέαμα, ενώ στο φινάλε οι δύο ομάδες έδειξαν να μην προβληματίζονται με τους χαμένους βαθμούς, μετά και τη νέα απώλεια του Απόλλωνα Λάρισας.

Κίτρινες: 5’ Θεολόγου, 88’ Κυβελίδης, 92’ Πορτουλίδης / 23’ Ντάσιος, 54’ Μοσνί, 59’ Τσελεπίδης

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Θεολόγου, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Πορτουλίδης, Ολαϊτάν, Καλαϊτζίδης (86’ Καλογέρης), Χασομέρης Σουντουρά (87’ Δημητριάδης), Κυβελίδης.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Σούλης, Πολίμος (35’ Σταμόπουλος), Μοσνί, Τσελεπίδης, Ντάσιος, Πλέγας (64’ Παπατόλιος), Φουρλάνος, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (80’ Μπαστακός), Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης

 

Υποστήριξη: SilkTech