Όλα μηδέν στα Τρίκαλα- Αποχαιρέτησε την άνοδο

Κυριακή, Απρίλιος 7, 2019 - 6:16μμ

Δεν τα κατάφερε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι η Παναχαϊκή κι από εκεί που ήταν στη 2η θέση, έχει μείνει μόνη 6η με πέντε βαθμούς διαφορά και 4 αγώνες να παραμένουν. Οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν στο 0-0 με τα Τρίκαλα στη Θεσσαλική πόλη για την 26η αγωνιστική της Football League.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι στα τελευταία πέντε ανεπιτυχή που δεν σκοράρει η Παναχαϊκή που στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος λύγισε, από όσα γίνονται εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, από την κούραση και τις πολλές απουσίες.

Ουσιαστικά με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, οι «κοκκινόμαυροιι» χαιρετάνε από σήμερα το τραίνο της ανόδου και κάνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη χρονιά που θα τους βρει στην Super League 2 ή στη Football League και πάλι.

Στην αναμέτρηση των Τρικάλων είδαμε το ίδιο σκηνικό που παρακολουθούμε τον τελευταίο μήνα. Η Παναχαϊκή είχε όρεξη, δημιούργησε και έχασε 2-3 καλές στιγμής στο πρώτο μέρος και όσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο υποχωρούσε μη έχοντας την ικανότητα να απειλήσει.

Ακολουθεί το προσεχές Σάββατο το παιχνίδι με το Βόλο, το οποίο αλλιώς το περίμεναν οι φίλοι της Παναχαϊκής και αλλιώς εξελίσσεται.

Κίτρινες: - / 46’ Λουμπαρδέας, 49’ Πολυχρόνης, 55’ Μοντιέλ

Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (83’ Σισέ), Τριανταφυυλλάκος, Μαρκόφκσι (56’ Συμελίδης), Ράντι (77’ Σμυρλής), Τσιμίκας

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Σταμόπουλος (8’ Πολίμος), Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Πολυχρόνης, Πλέγας, Παπαρόλιος, Μοντιέλ (72’ Κολ), Ελευθεριάδης, Μαυριάς (46’ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech