Όλα μηδέν για Παναχαϊκή και Ηρακλή στο ντέρμπι του Καυτανζογλείου

Κυριακή, Μάρτιος 3, 2019 - 5:09μμ

Ένα κλασσικό ντέρμπι με πολύ ένταση και λιγοστές φάσεις διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο για την 19η αγωνιστική της Football League. Παναχαϊκή και Ηρακλής, σε ένα παιχνίδια από τα παλιά και τα χρόνια της Α’ Εθνικής έμειναν στο 0-0, χάνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν να φτάσουν στη δεύτερη θέση.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας με όλα τα αξιόλογα από πλευράς θεάματος να γίνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Παναχαϊκή που διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη χωρίς να κλειστεί, για να διαφύλαξε το βαθμό, έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 82’, όταν ο Κολ έδειξε για πρώτη φορά φέτος το σπουδαίο ταλέντο του, περνώντας μαεστρικά όποιον βρήκε μπροστά του και σερβίροντας στον Μωραΐτη, ο οποίος έκανε σχεδόν άψογο τελείωμα, αλλά ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σερβίας για το 2017, Κάχριμαν, έδιωξε εντυπωσιακά, στερόντας από τους «κοκκινόμαυρους» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο(!) σουτ στην εστία και για τις δύο ομάδες σε ολόκληρη την αναμέτρηση και το μοναδικό ίσως που έχουμε να θυμόμαστε από αυτήν.

Η Παναχαϊκή έμεινε τέσσερις πόντους πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας, στην τρίτη θέση, περνώντας όμως «αλώβητη» από την δυσκολότερη ίσως έδρα της κατηγορίας.

Ακολουθούν δύο αναμετρήσεις σε 6 μέρες, με τους «κοκκινόμαυρους» να ψάχνουν το απόλυτο για να μπορέσουν να διατηρηθούν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Αρχικά ο Αήττητος Σπάτων έρχεται στην Αγυιά την Τετάρτη και στη συνέχεια το Σάββατο, η Παναχαϊκή πάει στην Άρτα για να αναμετρηθεί με τον Καραϊσκάκη.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Μπαλιάκας (Κοζάνης)

Κίτρινες: 33’ Γιαννίτσης, 47’ Καζναφέρης / 48’ Σταμόπουλος, 87’ Πλέγας

Ηρακλής (Ρόκα): Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Ζιαμπάρης (79’ Παναγιωτούδης), Γιαννίτσης, Μουνιόζ, Ντούνης, Κλέιτον (61’ Ροβας), Καζναφέρης, Καθάριος (54’ Ντέιβις), Παυλίδης.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Φουρλάνος, Πλέγας, Αργυρόπουλος (67’ Κολ), Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος (78’ Κόβατσετς), Μπαστακός (57’ Μωραΐτης).

Υποστήριξη: SilkTech