Όλα ή τίποτα σήμερα για το ΝΟΠ

Παρασκευή, Μάιος 20, 2022 - 11:00πμ
Παίρνει το ματς και ελπίζει. Χάνει και λέει "αντίο" στην άνοδο

Δεύτερη μάχη για τους ημιτελικούς των πλέι οφ της Α2 Ανδρών, για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία δίνει σήμερα στις 8.30 το βράδυ, ο ΝΟΠ κόντρα στον Ηλυσιακό, εκτός έδρας. Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη μεταξύ του μάχη, ο Ηλυσιακός πήρε το προβάδισμα στις νίκες και ο ΝΟΠ καλείται να ισοφαρίσει για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες ανόδου. Την άνοδο παίρνει η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες.  Αν απόψε ο ΝΟΠ τα καταφέρει και γίνει τρίτος αγώνας τότε θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (22/5) στην έδρα της Πατρινής ομάδας, στο "Α. Πεπανός".

Σε ανακοίνωσή του, για την σημερινή αναμέτρηση, ο ναυτικός όμιλος, τονίζει την κρίσιμότητά της: "Ο δύσκολος δρόμος όμως προς την καταξίωση και την επιτυχία περνά πάντα από προσωπικές και ομαδικές απογοητεύσεις. Είναι εμπειρίες ζωής που σφυρηλατούν τον χαρακτήρα των σημαντικών αθλητών και δίνουν προστιθέμενη αξία στις πραγματικές ομάδες που εμφανίζουν δομή και αλληλεγγύη, ενώ βασίζονται σε σταθερές αρχές  και μακροπρόθεσμους στόχους.  
Να ευχηθούμε η απογοητευτική εμπειρία του πρώτου ημιτελικού να μετουσιωθεί άμεσα σε γνώση και πείσμα για τον επαναληπτικό αγώνα την Παρασκευή και να οδηγήσει στην τελική νίκη που όλοι γνωρίζουμε, και σήμερα αντιληφθήκαμε, ότι μπορεί να είναι δική μας.
 Μπράβο στα παιδιά και την ομάδα για την συνολική προσπάθειά τους. Οι αποτυχίες μπορεί να μείνουν εφήμερες αν πραγματικά το πιστέψουν όλοι. 
Εμπρός με συγκέντρωση και δύναμη για τον επόμενο αγώνα»

Οι 2οι αγώνες, Παρασκευή 20/5:
Κολ. Ιλίσιο: 20:30 Ηλυσιακός - ΝΟ Πατρών
Κολ. Χαλανδρίου: 20:45 Νηρέας Χαλανδρίου - Τρίαινα Βούλας
Κολ. Καλαμάτας: 21:00 ΝΟ Καλαμάτας - ΑΕ Χαϊδαρίου
14:00 ΣΚ Ροή - ΝΑΟ Κέρκυρας
Οι 3οι αγώνες (αν χρειαστούν), Κυριακή 22/5:
Κολ. "Αντ. Πεπανός" Πάτρας: 17:30 ΝΟ Πατρών - Ηλυσιακός
Κολ. "Αντ. Δημητρόπουλος" Γλυφάδας: 12:30 Τρίαινα Βούλας - Νηρέας Χαλανδρίου
Κολ. Χαϊδαρίου: 17:00 ΑΕ Χαϊδαρίου - ΝΟ Καλαμάτας
Κολ. Κέρκυρας 17:00 ΝΑΟ Κέρκυρας - ΣΚ Ροή

Υποστήριξη: SilkTech