Όλα έτοιμα για το καλοκαιρινό CAMP της ΕΑΠ

Σάββατο, Ιούνιος 19, 2021 - 8:02μμ

Η ΕΑΠ για ακόμη μία χρονιά διοργανώνει το καλοκαιρινό της CAMP για παιδιά ηλικιών από 6-13 ετών προσαρμοσμένο στα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον COVID- 19.

Σ’ ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, τα παιδιά χωρισμένα σε ολιγομελή τμήματα συμμετέχουν σε ποικίλες δημιουργικές και αθλητικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών και παιδαγωγών και εξειδικευμένου προσωπικού.

Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού στο CAMP της ΕΑΠ θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός παιδιών, γι’ αυτό και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Το Save Camp της ΕΑΠ θα λειτουργήσει από τις 28 Ιουνίου και για πέντε εβδομάδες, από τις 7 π.μ.- 3.30 μ.μ.

Επίσης, κι εφέτος θα υπάρχει η δυνατότητα πλήρους διατροφής των παιδιών. Το μενού είναι προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των γεύσεων των παιδιών, είναι σχεδιασμένο από διατροφολόγο και θα διατίθεται σε ατομικές συσκευασίες, ενώ τα παιδιά θα γευματίζουν σε μικρές ομάδες στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

Το SAVE CAMP της ΕΑΠ προσφέρει:

-  Πλήρη ασφάλεια και ιατρική κάλυψη

-  Καινοτόμα προγράμματα άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης

-  Ολιγομελή τμήματα

-  Ευέλικτο ωράριο

-  Ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον με κλιματιζόμενες αίθουσες.

Πληροφορίες: 6989830287 ΣABOΠOYΛOΣ TAΣOΣ, KAΘHΓHTHΣ ΦYΣIKHΣ AΓΩΓHΣ K MEΛOΣ TOY ΠPOΠONHTIKOY TEAM THΣ EAΠ και 2610 005454

Υποστήριξη: SilkTech