Όλα έτοιμα για το «7ο Promitheas Training Camp»

Τετάρτη, Ιούνιος 23, 2021 - 8:02πμ

Ο Προμηθέας Πάτρας διοργανώνει, από 28 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου, το 7ο Promitheas Training Camp σε συνεργασία με ακαδημίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για παιδιά ηλικίας 7-16 ετών.

Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μέσα από ένα άρτια δομημένο προπονητικό προγραμματισμό είναι η εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων του μπάσκετ, η μύηση στις αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες μεταξύ των αθλητών-αθλητριών, ο ευγενής συναγωνισμός, η συναναστροφή με παιδιά διαφορετικής κουλτούρας και η δημιουργία νέων φιλικών σχέσεων.

Το Promitheas Training Camp παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα ανά ηλικιακό γκρουπ και διαχωρίζεται σε Juniors και Seniors.

Skills Camp:

«Βελτίωσε κάθε πτυχή του παιχνιδιού σου

Μέσα από ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα ο κάθε αθλητής έχει την ευκαιρία να δουλέψει κάτω από τις οδηγίες ενός υψηλά καταρτισμένου coaching staff και να ανεβάσει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο, βελτιώνοντας τις αθλητικές ικανότητές του στο σουτ, στη ντρίμπλα και στη λήψη αποφάσεων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ζήσε την εμπειρία του NOUS

Στο φετινό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του να είναι μέλη του NOUS Program. Εκτός από τη συμμετοχή στα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας στα Promitheas Dormitories!

Καμία εβδομάδα δεν είναι ίδια!

Το skills camp είναι ένα εντατικό πρόγραμμα βελτίωσης. Κάθε μία περίοδος περιλαμβάνει ενιαία θεματολογία, αλλά με διαφορετικά ασκησιολόγια κάθε εβδομάδα. Έτσι ο αθλητής μπορεί να επιλέξει μόνο μία ή και τις τρεις περιόδους χωρίς να επαναλάβει τις ίδιες ασκήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: https://tinyurl.com/nousproject-basketballcamp».

Υποστήριξη: SilkTech