Όλα έτοιμα για το 10ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ στη μνήμη του Ι. Ασημακόπουλου

Πέμπτη, Δεκέμβριος 5, 2019 - 12:50μμ

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Πάτρα με τη διεξαγωγή του 10ου Ανοιχτού Πρωταθλήματος Πάτρας «Ιωάννης Ασημακόπουλος», που θα διεξαχθεί στις 7-8/12/2019 στο  Κλειστό Γυμναστήριο Παναγίας Κουκούλι.

Οι τελικές συμμετοχές έφτασαν τις 180 και είναι ανά κατηγορία 22 έφηβοι, 18 νεανίδες,  32 παίδες, 28 κορασίδες, 46 παμπαίδες, 23  παγκορασίδες και 11 μίνι παμπαίδες.

Οι συμμετέχοντες είναι από σωματεία της Πάτρας, της Αθήνας, της Φλώρινας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, ακόμα και από τα Χανιά και τη Χίο.

Οι αγώνες αναμένεται να είναι συναρπαστικοί καθώς το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό με αθλητές και αθλήτριες  που είναι ψηλά  στους πίνακες αξιολόγησης της ομοσπονδίας στις κατηγορίες τους.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει το Σάββατο 7/12 από  τις  09.00 έως τις 20:00 περίπου, ενώ τη Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα και οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 15.10 και μετά θα γίνουν οι απονομές.

Από οργανωτικής πλευράς όλα είναι έτοιμα, καθώς τα στελέχη της  Τοπικής Επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α.  Δυτικής Ελλάδος με την εμπειρία που διαθέτουν από μεγάλες διοργανώσεις έχουν προβλέψει και τη παραμικρή λεπτομέρεια, πράγμα που κάνει το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πάτρας ένα από τα κορυφαία στη χώρα.

Να σημειώσουμε ότι στην Πάτρα θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής κύριος Μανώλη Κολυμπάδης που κάθε χρόνο τιμάει τη διοργάνωση με τη παρουσία του.

Υποστήριξη: SilkTech