Οι τέσσερις πατρινοί πρόεδροι Ομοσπονδιών

Δευτέρα, Φεβρουάριος 22, 2021 - 11:45πμ
Λιόλιος, Διαμαντόπουλος, Συναδινός, Καμπέρος

Καθώς πλησιάζει ο καιρός που βάσει νόμου, θα γίνουν σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης έχει ενδιαφέρον να δούμε τυχόν εμπλοκή Πατρινών.

Αυτή τη στιγμή δύο έχουν καταθέσει επίσημα υποψηφιότητα.

* Ο πρόεδρος του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, διεκδικεί τα ηνία της ομοσπονδίας μπάσκετ (ΕΟΚ). Εάν εκλεγεί θα είναι η πρώτη φορά που μετέχει στα «κοινά» της Ομοσπονδίας.

* Ο γενικός γραμματέας του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, Βασίλης Διαμαντόπουλος, είναι υποψήφιος για την προεδρία στην ποδηλατική ομοσπονδία (ΕΟΠ). Είναι από τα πιο παλιά στελέχη της, έχοντας υπάρξει επί χρόνια σε διάφορες θέσεις του Δ.Σ.

Την ίδια ώρα δύο πατρινοί πρόεδροι Ομοσπονδιών δεν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ξανά υποψήφιοι.

* Ο Πέτρος Συναδινός δεν θέτει υποψηφιότητα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, έχει συμπληρώσει τον σχετικό αριθμό, βάση των περιορισμών του «Νόμου Αυγενάκη». Παρόλα αυτά μπορεί, και θα θέσει υποψηφιότητα για τις άλλες θέσεις του Δ.Σ. Θα είναι δε υποψήφιος για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

* Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Σωτήρη Καμπέρου, προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Έχει διοριστεί με απόφαση Πρωτοδικείου σε «προσωρινή διοίκηση» λόγω των πολλών προβλημάτων που ταλάνιζαν την Ομοσπονδία. Η διάρκεια της θητείας της υπηρεσιακής αυτής διοίκησης είναι εξάμηνη (Νοέμβριος 2020 - Μάης 2021) και ο Σωτήρης Καμπέρος έχει αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς αρχαιρεσίες.

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech