Οι τεκίλες του Μπαπέ και οι επτά βίλες του Μπενζεμά στη Μύκονο

Πέμπτη, Ιούλιος 8, 2021 - 9:10μμ

Η ζέστη που επικρατεί στην Μύκονο εδώ και μέρες έχει μετατρέψει σχεδόν όλες τις παραλίες του νησιού σε απάνεμες και τα νερά είναι πιο ζεστά από ποτέ, κάτι όμως που δεν απασχολεί και πολύ τους χιλιάδες των επισκεπτών στο νησί.

Ανάμεσα τους και αρκετοί διάσημοι σταρ της στρογγυλής θεάς του ποδοσφαίρου, με πρώτο και καλύτερο από την Δευτέρα το βράδυ τον πολύ Κιλιάν Μπαπέ.

Ο νεαρός στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε μαζί με φίλους του στον Πάνορμο χθες το μεσημέρι και τους παραχωρήθηκε ένα από τα καλύτερα τραπέζια του Principote.

-empape_1
Πρώτη έξοδος για τον Μπαπέ και τους φίλους του
mpampe_2
Ο Μπαπέ στο Principote

Εκτός από το φαγητό ο Κιλιάν εντρύφησε και στα σφηνάκια τεκίλας ενώ φορούσε ένα λευκό καπέλο το οποίο έβγαλε κάποια στιγμή, όταν ένιωσε πιο χαλαρός στην πρώτη του δημόσια έξοδο στο νησί των ανέμων.

Αντίθετα ήδη συζητιέται η παραξενιά του Καρίμ Μπενζεμά, οποίος άλλη βίλα είχε κλείσει αρχικά και σε άλλη κατέληξε αφού του έδειξαν επτά σπίτια, ενώ χθες ακύρωσε το μπάνιο του στο Καλό Λιβάδι.

Benzema_villa
Ο Καρίμ Μπενζεμά στη βίλα του


Εκεί όπου στο Solymar είχαμε άλλο ένα γεύμα εβδομήντα Ισραηλινών που είχαν κλείσει και τις ανάλογες ξαπλώστρες, το οποίο ήταν «Κοσέρ», δηλαδή ευλογημένο από τον Ραβίνο τους.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Ραβίνος πήγε αρκετές ώρες πριν το γεύμα για να ευλογήσει τα μαγειρικά σκεύη που θα ετοιμαζόταν το φαγητό αλλά και τα υλικά, όπως την φέτα για την σαλάτα και τις ντομάτες.

israilinoi_1

israilinoi_2
H μεγάλη παρέα των Ισραηλινών στο Soymar

Τα γεύματα Κοσέρ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες στην Μύκονο, και κοστίζουν ακόμη και 1000 ευρώ για κάθε άτομο που συμμετέχει αφού εκτός από τα φαγητά, τα κρασιά που καταναλώνονται είναι και αυτά Κοσέρ, δηλαδή οι αμπελώνες στους οποίους παράγονται έχουν δεχθεί τις ευλογίες από Ραβίνο.

Γι` αυτό είναι πολύ πιο ακριβά από τα άλλα, κάτι όμως που δεν απασχολεί τους Ισραηλινούς που τιμούν δεόντως την Μύκονο.

Υποστήριξη: SilkTech