Οι συνεργαζόμενοι τεχνικοί με την Ομοσπονδία στίβου

Τετάρτη, Οκτώβριος 10, 2018 - 6:40μμ

Τα ονόματα των τεχνικών που θα συνεργαστούν με την ομοσπονδία στίβου το 2019 επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της συνεδρίασης του. Συνολικά 37 τεχνικοί απ' όλη τη χώρα εντάχθηκαν στην ομπρέλα της ομοσπονδίας.

Πρόκειται για έμπειρους τεχνικούς, που έχουν ήδη αφήσει τα διαπιστευτήρια τους και νεότερους, που έχουν δείξει πως μπορούν να προσφέρουν στην ανάπτυξη του στίβου σε όλες τις κατηγορίες και τα επίπεδα. Στη διάρκεια της  συνεδρίασης επικυρώθηκε και μια μεγάλη λίστα ονομάτων αθλητών και αθλητριών, που εντάχθηκαν στην κατηγορία στήριξης, καθώς και στις προεθνικές ομάδες.

Η κατηγορία στήριξης "χωράει" αθλητές όλων των ηλικιών, που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να ενταχθούν σε μία από τις κατηγορίες του σχεδιασμού, ωστόσο κρίνεται πως η προσπάθεια τους πρέπει να στηριχθεί. Η κατηγορία στήριξης αποτελείται από 63 αθλητές και αθλήτριες, 12 περισσότερους από την αντίστοιχη του 2018. Διευρυμένες είναι και οι λίστες με τους αθλητές και τις αθλήτριες που εντάχθηκαν στις προεθνικές ομάδες (δείτε εδώ το θεσμικό πλαίσιο για τις προεθνικές).

Ανάμεσά τους είναι και ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος, πρώην πρωταθλητής του Εσπέρου Πάτρας, προπονητής σήμερα της Σοφίας Αλικανιώτη της Ολυμπιάδας.

Υποστήριξη: SilkTech