Οι πρώτοι τυχεροί της κληρωτίδας στον πατραϊκό αθλητισμό

Σάββατο, Μάιος 23, 2020 - 8:00πμ

Ο Ατρόμητος Πατρών είναι ο άτυπος κυπελλούχος της ΕΠΣΑ, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ενωσης.

Ως εκ τούτου, ο Ατρόμητος θα δηλωθεί στην ΕΠΟ για να συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδας (και φυσικά δεν αναγνωρίζεται νικητής στη φετινή διοργάνωση).
Σε περίπτωση που ο Ατρόμητος Πατρών επιλέξει να μην αγωνιστεί στο κύπελλο της νέας χρονιάς, η κατάταξη των ομάδων είναι: Ατρόμητος Πατρών, Δόξα Παραλίας, Άρης Πατρών, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Θύελλα Πατρών, Παναιγιάλειος, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Αχαϊκή.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΛΕΪ

Από ανακοίνωση τη ΕΣΠΕΠ:

Πάγια θέση όλων μας ήταν και είναι τα πρωταθλήματα, να ολοκληρώνονται στους αγωνιστικούς χώρους για να τιμηθεί ο κόπος και οι προσπάθειες των αθλητών, αθλητριών και προπονητών μέσα στα γήπεδα.

Δυστυχώς όμως λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώσαμε από την Πανδημία, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων για την ολοκλήρωσή τους.
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.: 983/ΜΜ/19.5.2020 επιστολή της Ε.Ο.ΠΕ., η τελική κατάταξη των ομάδων θα ληφθεί υπόψη ο βαθμολογικός πίνακας την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος και θα ανέλθουν στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, είτε απευθείας, είτε μέσω τουρνουά ανόδου.
Επειδή το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής των Ανδρών της Ένωσή μας, πραγματοποιήθηκε σε δύο ομίλους που ως γνωστόν δεν έχουμε ενιαίο βαθμολογικό πίνακα με αποτέλεσμα να εφαρμοστεί η κατεύθυνση της Ομοσπονδίας, οπού προβλέπει, στις περιπτώσεις που η διεξαγωγή πραγματοποιήθηκε σε ομίλους, να πραγματοποιείτε κλήρωση μεταξύ των ομάδων που ήταν στην 1η θέση σε κάθε έναν από του ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.
Σύμφωνα μετά παραπάνω την Τετάρτη 27/5/2020 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του κολυμβητηρίου ΠΕΠΑΝΟ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση μεταξύ των ομάδων που ήταν στην 1η θέση σε κάθε έναν από του ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.
Δηλαδή της ομάδας του Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ από τον Α’ όμιλο και του ΑΡΑΤΟΥ 1893 Α.Ο. ΚΙΑΤΟΥ από το Β’ όμιλο.
Η κλήρωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από τα social media της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Υποστήριξη: SilkTech