Οι πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη στην Εθνική

Παρασκευή, Νοέμβριος 9, 2018 - 3:48μμ

Τους παίκτες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η νέα προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών, για τις αναμετρήσεις της 5ης και 6ης αγωνιστικής του Nations League με Φινλανδία (15/11, 21:45) και Εσθονία (18/11, 21:45) αντίστοιχα, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης. Βλαχοδήμος, Κούτρης και Μασούρας είναι τα νέα πρόσωπα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ αντίθετα δεν κλήθηκαν οι Καρνέζης, Τζιόλης, Τζαβέλλας και Χριστοδουλόπουλος. Στην εθνική μετά από μεγάλη απουσία επιστρέφουν οι Σιόβας και Σάμαρης.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech