Οι πρωταθλήτριες της Πάτρας που έχουν κάνει τατουάζ

Τετάρτη, Ιανουάριος 30, 2019 - 11:54πμ
Η Κρίστελ Βουρνά

Λίγες αλλά χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις αθλητριών της Πάτρας που επέλεξαν να ακολουθήσουν τις επιταγές της εποχής και να κάνουν τατουάζ στο σώμα τους.

Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες είναι πιο συντηρητικές στο τομέα αυτό. Ίσως, επειδή όπως πιστεύουν κάποιοι, το τατουάζ να μην συνάδει με τη θηλυκότητα.

Το sportin.gr παρουσιάζει μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις του ωραίου φύλου, που επέλεξαν να ομορφύνουν το σώμα τους με τη μέθοδο της δερματοστιξίας!

ΚΡΙΣΤΕΛ ΒΟΥΡΝΑ

Δεξιά στη μέση επέλεξε να «χτυπήσει» τατουάζ η πρωταθλήτρια κολύμβησης Κρίστελ Βουρνά, σε δυσδιάκριτο σημείο, σχεδόν κρυμμένο από το μαγιό της. Κι αν βλέπουμε καλά, φαίνεται καθαρά τουλάχιστον ένα «Κ».

ΑΡΤΕΜΙΣ ΘΕΡΙΑΚΗ

Η κορυφαία αρσιβαρίστρια της Πάτρας είναι η Άρτεμις Θεριακή του Πέλοπα. Στο πίσω μέρος του λαιμού της βλέπουμε ένα αστεράκι

ΣΥΝΗ ΚΑΤΖΟΓΙΑ

Πολύ σκληρή πάνω στο ρινγκ η πυγμάχος του Τόφαλου έχει το πιο μεγάλο τατουάζ που είδαμε σε αθλήτρια της Πάτρας. Η Σύνη Κατζόγια έχει «χτυπήσει» μανίκι στο αριστερό της χέρι!

ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πήγε και ξαναπήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η πρώην πια πρωταθλήτρια του ύψους Αντωνία Στέργιου του Κούρου, φυσικό κι επόμενο ήταν να επιλέξει το συγκεκριμένο τατουάζ. Οι πέντε ολυμπιακοί κύκλοι είναι χαμηλά στο πόδι της από τότε που πήγε στο Πεκίνο το 2008

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Από τα χρόνια που σάρωνε τα πρωταθλήματα Ελλάδας έχει ένα τατουάζ η πρώην πια πυγμάχος της Παναχαϊκής Χριστίνα Αθανασοπούλου. Ψηλά, μπροστά στον δεξί της ώμο.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΟΥΤΣΙΤΖΙΔΟΥ

Το αριστερό της χέρι επέλεξε η πρωταθλήτρια στίβου της Ολυμπιάδας, Αναστασία Φουτσιτζίδου για να κάνει τατουάζ.

ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ακόμα μία πυγμάχος που επέλεξε να κάνει τατουάζ. Ο λόγος για την Ντίνα Μιχαλοπούλου της ΠΥΓΜΗ που έχει χτυπήσει ένα στο αριστερό της χέρι.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΚΡΗ

Έχει τα περισσότερα από κάθε άλλη. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια στίβου της Ολυμπιάδας, Αγγελική Μακρή, που έχει κάνει τέσσερα τατουάζ. Ενα στον αστράγαλο και ένα στο στήθος (πεταλούδα), έναν ήλιο στον αντίχειρα και τέλος, στην πλάτη κατακόρυφα, κάτι στην γλώσσα των ξωτικών.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech