Οι πρωταγωνιστές για τη μεγάλη Ευρωπαϊκή μάχη του Προμηθέα με τη Μονακό

Τετάρτη, Οκτώβριος 9, 2019 - 7:50πμ

Δηλώσεις στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο του 7DAYS EuroCup έκαναν οι προπονητές και ένας παίκτης από Προμηθέα και Μονακό που συγκρούονται αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 19:30 στο «Δημ. Τόφαλος», με στόχο την 2η νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του Α΄ Ομίλου του 7DAYS EuroCup.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των Sasa Obradovic και Dee Bost για λογαριασμό της Μονακό και Μάκη Γιατρά και Oleksandr Lypovyy για λογαριασμό της πατρινής ομάδας.

7DAYS EuroCup 02162

Sasa Obradovic (προπονητής A.S. Monaco): «Ο Προμηθέας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με αλλαγές στην άμυνα που μπορούν να μπερδέψουν τον καθένα. Επομένως, είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να μειώσουμε τα λάθη, να σταματήσουμε τους σουτέρ τους και να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Αυτά είναι τα κλειδιά για την νίκη».

7DAYS EuroCup 02161

Dee Bost (παίκτης A.S. Monaco): «Ο Προμηθέας είναι μία πραγματικά καλή ομάδα που παίζει σκληρά κι έχει πολλές επιλογές, μία έξυπνη ομάδα που προσπαθεί να σε μπερδέψει με την άμυνα που παίζει. Γι’ αυτό, πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι εξαιρετικά συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τις κατοχές μας».

7DAYS EuroCup 01155

Μάκης Γιατράς (προπονητής Προμηθέα Πάτρας): «Το παιχνίδι με την Μονακό είναι πολύ σημαντικό. Μετά την νίκη στο Ισραήλ θέλουμε και την πρώτη νίκη στο σπίτι μας. Θέλουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να μας δώσει την ώθηση για τη δεύτερη νίκη στο 7DAYS Eurocup».

7DAYS EuroCup 01154

Oleksandr Lypovyy (παίκτης Προμηθέα Πάτρας): «Η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα. Το κλειδί για μας θα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε στο 100% της προσπάθειας και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο 7DAYS Eurocup στην έδρα μας».

Υποστήριξη: SilkTech