Οι ποδοσφαιριστές του Βελγίου αρνούνται να εμβολιαστούν!

Παρασκευή, Ιούνιος 4, 2021 - 12:00μμ
H Eθνική ομάδα του Βελγίου

Στο Βέλγιο έχει ξεσπάσει θέμα αναφορικά με την άρνηση των περισσότερων διεθνών να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού!

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα HLN, τα περισσότερα μέλη της Εθνικής Βελγίου είπαν όχι στο ενδεχόμενο εμβολιασμού τους, πριν την έναρξη του Euro. Κι αυτό γιατί θεωρούν πως οι παρενέργειες του εμβολίου (αίσθημα κόπωσης, πυρετός, πόνοι κτλ) θα επηρεάσουν άμεσα την προετοιμασία για το μεγάλο ραντεβού του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όπως έχει γίνει γνωστό έχει εγκριθεί ο εμβολιασμός όλων των μελών της Εθνικής Βελγίου με τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer. Με τη διαδικασία ολοκλήρωσαν μέχρι τώρα μόνο τέσσερις παίκτες, οι Κουρτουά, Βερμάελεν, Αλντερβάιρελντ και Καστάνιε.

Η άρνηση των περισσότερων παικτών, δεν αφορά τη θεώρησή τους για τα εμβόλια του Covid-19 συνολικά. Απλά προτιμούν να προχωρήσουν στον εμβολιασμό μετά το Euro, για να μην ταλαιπωρηθούν από παρενέργειες στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Φυσικά οι Βέλγοι δεν μπορούν με το... ζόρι να εμβολιάσουν τους παίκτες, έτσι εξετάζουν άλλους τρόπους για να μην υπάρξουν προβλήματα με τον κορονοϊό. Αρκετοί αθλητές δε θα έχουν πρόβλημα καθώς έχουν αντισώματα μια και νόσησαν με τον ιό. Επιπρόσθετα η ομάδα θα είναι σε συνθήκες φούσκας ενώ θα υποβάλλονται διαρκώς σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Πηγή: onsports.gr

Υποστήριξη: SilkTech