Οι Πατρινοί στο βάθρο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο

Παρασκευή, Μάρτιος 11, 2022 - 11:59πμ
Νταμπλ μεταλλίων η Αστραπή

Διεξήχθη την Παρασκευή στη Χαλκίδα, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο ανδρών γυναικών. Μετείχαν και οι καλύτεροι αθλητές της Πάτρας με απολογισμό έξι μετάλλια!

Ο λόγος για τους Αντώνη Πανόπουλο (Αστραπή - χρυσό), Γιώργο Πετρόπουλο (Αστραπή - ασημένιο), Νεφέλη Λεβαντή (Fight Club - ασημένιο), Κατερίνα Αγγελοπούλου (Δύναμη - ασημένιο), Βασιλική Καλούτσα (Δύναμη - χάλκινο), Χρήστο Καρκασίνα (Έκρηξη - χάλκινο).

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες:

* FIGHT CLUB: Με την συμμετοχή των δύο αθλητών ολοκλήρωσε η ομάδα την εμφάνιση της στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών στην Χαλκίδα. Αργυρό μετάλλιο και 2η θέση στα -73 kg η Νεφέλη Λεβαντή μετά από 3 δυνατούς αγώνες και έναν επεισοδιακό τελικό. 5η θέση στα -68 kg ο Λάμπης Φλουσκούνης χάνοντας στον 3ο αγώνα για τα μετάλλια. Προπονητής ο Μιχάλης Κοτσόπουλος.

* ΕΚΡΗΞΗ: Τέλος έλαβε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα με πολλούς και δυνατούς αθλητές να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα. Ο Χρήστος Καρκασινας στην κατηγορία των +87 kg κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση ύστερα από 3 αγώνες δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό. Ο Ανδρέας Νικολόπουλος στην κατηγορία των -63kg έκανε καταπληκτική εμφάνιση ύστερα από χρόνια αποχής από τον αγωνιστικό χώρο υποσχόμενος μετάλλια στο μέλλον. Ο Σωτήρης Μιχόπουλος στην κατηγορία -80kg έχασε στον δεύτερο αγώνα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του μένοντας εκτός βάθρου αφού δεν ήταν άρτια προετοιμασμένος. Η Νικολίτσα Καραμάνη στην κατηγορία -62kg έχασε έναν αγώνα πριν από τα μετάλλια. Λογω αρκετών σχολικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Καραμάνης στην κατηγορία -80kg δεν κατάφερε να συμμετέχει λόγω ασθένειας. Προπονητής ο Αντώνης Αντωνακόπουλος.

* ΔΥΝΑΜΗ: Δύο μετάλλια για την ομάδα της Δύναμης Πατρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών / Γυναικών, η οποία ήταν πρωταγωνίστρια σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο χορός των μεταλλίων ήταν γυναικεία υπόθεση για την ομάδα της Δύναμης με τις αθλήτριες Κατερίνα Αγγελοπούλου και Βασιλική Καλούτσα να κατακτούν το Ασημένιο και το χάλκινο στην κατηγορία - 46kg και +73kg αντίστοιχα. Προπονητής ο Γιώργος Σταύρακας.

* ΑΣΤΡΑΠΗ: Ανάμεσα στους 6 καλύτερους συλλόγους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και μοναδικός σύλλογος στη Πάτρα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακή κατηγορία. Θρίαμβος για τον Α.Σ Αστραπή, που επιστρέφει στην κορυφή με μία φανταστική εμφάνιση από τους αθλητές της. 2 στους 4 αθλητές κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο κατακτώντας 1 χρυσό και 1 αργυρό μετάλλιο. Με τις συγκεκριμένες διακρίσεις οι αθλητές συγκεντρώνουν πολλούς πόντους που ανυψώνουν τα ονόματά τους στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης. Αντώνης Πανόπουλος +87kg: Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της Ολυμπιακής κατηγορίας των +87 κιλών, ανέβηκε ο Αντώνης μετά από μια απολαυστική εμφάνιση 4 αγώνων. Γιώργος Πετρόπουλος -63kg: Την δεύτερη θέση κατέκτησε μετά από 4 αγώνες. Η εμφάνισή του ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και μετέτρεψε τον τελικό της κατηγορίας του σε ένα οριακό ματς. Νίκος Καρνέζης -74kg: Δεν κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο του αγώνα. Παρ'όλα αυτά η πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Ελένη Πάντου -62kg: Μετά από έναν δύσκολο αγώνα ηττήθηκε και αποκόμισε μια πολύτιμη εμπειρία από την συμμετοχή της στο πρώτο της Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών. Οι προπονητές του συλλόγου Χρήστος-Βασίλης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος που συνόδευσαν την αποστολή, έχουν μόνο θετικά και περήφανα λόγια να πουν για τους αθλητές τους.

Υποστήριξη: SilkTech