Οι Πατρινοί που διεκδικούν καίριες θέσεις στην αθλητικές Ομοσπονδίες

Παρασκευή, Μάρτιος 12, 2021 - 11:02μμ

Πλησιάζουν με μεγάλη καθυστέρηση, σε αρκετές περιπτώσεις, οι εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες, στις οποίες και τις περισσότερες θα έχουμε ιστορικές αλλαγές σελίδας μετά από δεκαετίες ίδιων διοικήσεων.

Οι Πατρινοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην επόμενη μέρα του Ελληνικού αθλητισμού καθώς διεκδικούν καίρια πόστα στις Ομοσπονδίες, με κορυφαίες υποψηφιότητες τους Βαγγέλη Λιόλιο και Βασίλη Διαμαντόπουλο που διεκδικούν την προεδρία της ΕΟΚ (μπάσκετ) και ΕΟΠ (ποδηλασία) αντίστοιχα.

Οι τέσσερις πατρινοί πρόεδροι Ομοσπονδιών

Πολλοί είναι αυτοί βέβαια που θέτουν υποψηφιότητα για άλλα πολύ σημαντικά πόστα, όπως ο Πέτρος Συναδινός και ο Βασίλης Σεβαστής για την εκπροσώπηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Πάνω να δούμε αναλυτικά ανά άθλημα:

Ποδόσφαιρο: Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ πιθανότατα να διεκδικήσει την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Μετά το «κλείδωμα» της υποψηφιότητας Ζαγοράκη για την προεδρεία θα διαμορφωνθούν και οι τελικές λίστες.

Μπάσκετ: Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου είναι οι Κώστας Μαρλαφέκας και Νίκος Νικολακόπουλος, ενώ στην… αντίπερα όχθη, τον Παναγιώτη Φασούλα στηρίζει ο Φίλιππος Οικονόμου.

Βόλεϊ: Υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Καραμπέτσου είναι ο Τάκης Αντωνόπουλος.

Στίβος: Στο πλευρό της Σοφίας Σακοράφα είναι ο έφορος της Ολυμπιάδας, Πέτρος Μαντάς.

Κολύμβηση: Ο Νίκος Φιλόπουλος θα διεκδικήσει την εκλογή του με την παράταξη του Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Γυμναστική: Ο Γιάννης Παυλάκης είναι στο πλευρό του γενικού γραμματέα της ΕΓΟ, Θανάση Σταθόπουλου, που διεκδικεί την προεδρία.

Υποστήριξη: SilkTech