Οι οπαδοί του Απόλλωνα για την Ελένη Τοπαλούδη: "Όχι σημαίνει όχι, ανοχή τέλος"

Δευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 11:45μμ

Η άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον άδικο χαμό της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Πολλές είναι οι φορές που ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί κάποιας ομάδας προσπαθούν να περάσουν ένα κοινωνικό μήνυμα, μέσω κάποιου πανό σε μια εξέδρα.

Η άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, έχει συγκλονίσει τους πάντες και… έφερε το σχόλιο των οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης. Στο παιχνίδι πόλο της ομάδας τους με τον Υδραϊκό, οι “Basso Rango Ultras” εμφάνισαν ένα πανό που έγραφε που… απλά έγραφε το αυτονόητο, αλλά και που ταυτόχρονα χρειάζεται χειροκρότημα.

«Όχι σημαίνει όχι. Ανοχή τέλος. Ελένη καλό ταξίδι».

Στη συνέχεια, οι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης -μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook– έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα τους για τη νίκη της στην έδρα του Υδραϊκού και έγραψαν ένα νέο σχετικό μήνυμα:

«Μπράβο στην ομάδα πόλο, που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους.

Δε φταίει το αλκοόλ, ούτε το ντύσιμο. Φταίει ο βιαστής και ο δολοφόνος. Ανοχή τέλος. Καμία άλλη Ελένη. Το όχι σημαίνει όχι. Καιρός να σταματήσουμε να μεταφράζουμε τα πράγματα όπως συμφέρουν τον καθένα.

Καλό ταξίδι Ελένη.

Keep the fire burning

Basso Rango Ultras».

Πηγή: gazzetta.gr

Υποστήριξη: SilkTech