Οι Ολυμπιονίκες Νικολέττα και Παναγιώτης Χιώνης συναντήθηκαν με τον Αντώνη Χαροκόπο

Παρασκευή, Ιούνιος 3, 2022 - 12:00μμ
Εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση των κωφών αθλητών καθώς η Πολιτεία δεν παρέχει την απαιτούμενη στήριξη

Εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών- Βαρηκόων Νοτιοδυτικής Ελλάδας και τους Ολυμπιονίκες Νικολέττα Χιώνη (ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ) και Παναγιώτη Χιώνη (ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στην ποδηλασία) που διακρίθηκαν στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που πραγματοποιήθηκαν στην Βραζιλία υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., Αντώνης Χαροκόπος, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους ενώ υπήρξε ταύτιση απόψεων για την ανάγκη επαγγελματικής αποκατάστασης και εργασίας των ατόμων με κώφωση.
Οι Ολυμπιονίκες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση των κωφών αθλητών καθώς η Πολιτεία δεν παρέχει την απαιτούμενη στήριξη.
Τον Αθλητικό Σύλλογο Κωφών- Βαρηκόων Νοτιοδυτικής Ελλάδας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Ανδρέας Ρήγας, ο Γενικός Γραμματέας, Ανδρέας Μαντέλης και ο Αντιπρόεδρος & Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., Χρήστος Βάββας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech