Οι "μικρές" ομάδες της ΝΕΠ σε προετοιμασία στον Πειραιά

Τρίτη, Μάρτιος 28, 2023 - 10:00πμ
Τι δηλώνουν οι προπονητές των τμημάτων Προμίνι-παίδες και Μίκρο μεικτό κοριτσιών και αγοριών

Τα «δελφινάκια» του πόλο της ΝΕΠ ταξίδεψαν εκτός έδρας με μεγάλη αποστολή αποτελούμενη από 35 αθλητές και αθλήτριες νεαρών ηλικιών.
Προμίνι-παίδες και Μίκρο μεικτό κοριτσιών και αγοριών (τα  Μίκρο για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας εκτός έδρας), βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Πειραιώς και αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ομάδας του Πειραιά! Οι αθλητές και οι αθλήτριες ευχαριστήθηκαν με όλη τους την ψυχή τα παιχνίδια που έγιναν πρωί και απόγευμα.
Οι προπονητές μέσα από τα φιλικά παιχνίδια έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και σε δηλώσεις τους είπαν τα εξής, αρχής γενομένης από τον πρώτο τον προπονητή τον μικρό αγοριών Άγγελο Λιβαθινό: «Αρχικά να πούμε ένα ευχαριστώ στον εθνικό για την ζεστή φιλοξενία και να δώσουμε συγχαρητήρια στην Κέλλυ Μπίσμπα και τον Άρη Καραβιώτη για το έργο τους εκεί. Η ΝΕΠ για πρώτη φορά στην ιστορία της πραγματοποιεί αποστολή τμήματος micro ενόψει και του πρωταθλήματος Κ9 το ερχόμενο Σάββατο, πράγμα πρωτόγνωρο από όλες τις απόψεις. Είμαι ικανοποιημένος σε έναν καλό βαθμό ωστόσο υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης της ομάδας. Η ομάδα αποτελείται από έναν κορμό στον οποίο υπάρχει αρκετό υλικό το οποίο μαζί με την Ναυσικά Μπαλάτσα αλλά και τον Χρυσόστομο Μπάρλο θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά εφόσον και αν συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ναυσικά Μπαλάτσα: «Πραγματοποιήσαμε μαζί με την ομάδα προ μίνι παίδων και την πρώτη μας αποστολή με το μικτό τμήμα ακαδημιών, μικρό (Κ9) που αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2014 και νεότερα, μια κατηγορία που σκοπό έχει να κάνει τα παιδιά να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το πόλο και κυρίως να περάσουν όμορφα μέσα από το άθλημα μας. Ο Εθνικός Πειραιώς μας φιλοξένησε άψογα στο κολυμβητήριο 'Αντώνης Γαρύφαλλος' στα Βοτσαλάκια όπου δώσαμε δύο φιλικά παιχνίδια. Όλοι οι αθλητές της σύνθεσης, τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε φιλικούς αγώνες που συμμετείχαν για πρώτη φορά. Τα συμπεράσματα που εξαγάγαμε με τον συνάδελφο Άγγελο Λιβαθηνό είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα. Η ομάδα σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά και συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις. Ωστόσο, τα παιδιά είναι γεμάτα όρεξη για δουλειά και ιδιαίτερα ταλαντούχα, όπου συνεχίζοντας με επιμονή ο, τι έχουμε ήδη ξεκινήσει θα επιτύχουμε πολλά στο μέλλον. Το επόμενο Σαββατοκύριακο 1-2/4 έχουμε τα επίσημα παιχνίδια μας για την πρώτη φάση της κατηγορίας αυτής στο κολυμβητήριο μας Α. Πεπανός. Αναμένουμε τη στήριξη όλων στην όμορφη αυτή προσπάθεια των παιδιών να μάθουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης».

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται, όρθια άτομα, υποδήματα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, παιδί, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και πισίνα

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και πισίνα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και σώμα νερού

Υποστήριξη: SilkTech