Οι Legends 2004 κυνηγούν ένα νέο Record Guinness για καλό σκοπό

Σάββατο, Ιούνιος 15, 2019 - 7:50μμ

Στην πορεία για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, οι Πρωταθλητές συνεχώς ξεπερνούσαν τον εαυτό τους και αυτό θα ξανακάνουν, ενισχύοντας παράλληλα τους σκοπούς της Εταιρείας για την Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών «Μέριμνα».

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, ακριβως 15 χρόνια μετά το ιστορικό 1-1 με την Ισπανία στο Πόρτο, στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και σε ζωντανή μετάδοση από την Cosmote TV, οι Legends 2004 θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν το ρεκόρ για τον «Συντομότερο χρόνο στον οποίο μπορούν να γίνουν 50 ολοκληρωμένες πάσες».

Η προσπάθεια θα γίνει παρουσία εκπροσώπου των GUINNESS WORLD RECORDS® o οποίος, σύμφωνα με τις διαδικασίες και τους κανόνες του Οργανισμού, θα επικυρώσει το ρεκόρ και θα κάνει την απονομή του σχετικού διπλώματος, εφόσον η προσπάθεια είναι επιτυχημένη.

Οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το ρεκόρ σε τρεις (3) προσπάθειες, με κάθε ολοκληρωμένη πάσα κατά την διάρκεια των προσπαθειών αυτών, να αντιστοιχεί σε 20€. Εάν το ρεκόρ καταρριφθεί, το συνολικό ποσό θα διπλασιαστεί και, μαζί με τις εισπράξεις του μεγάλου αγώνα της 4ης Ιουλίου, θα προσφερθεί από τους Legends 2004 και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την ενίσχυση της «Μέριμνας».

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Υποστήριξη: SilkTech