Οι χειρότερες φανέλες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου [ΦΩΤΟ]

Παρασκευή, Απρίλιος 30, 2021 - 4:00μμ

Αυτές είναι μερικές από τις χειρότερες φανέλες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατά καιρούς, οι Ελληνικές ομάδες έχουν φορέσει εμφανίσεις οι οποίες έμειναν για πάντα στην… μπουτίκ των γηπέδων, καθώς δεν άρεσαν καθόλου στο κοινό.

Σας τις παρουσιάζουμε με στοιχεία και φωτογραφίες.

  • ΠΑΟΚ (1987-88)

Σε μία φανέλα που μόνο ποδόσφαιρο δεν θυμίζει, ο ΠΑΟΚ φόρεσε εκείνη την σεζόν μία από τις χειρότερες (αν όχι την χειρότερη) φανέλα στην ιστορία του, η οποία εμπεριείχε απλά κάποιες ρίγες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον.

  • Ολυμπιακός (2003-2004)

Μπορεί η φανέλα να είχε ιστορικό υπόβαθρό, καθώς έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να τιμήσουν την ομάδα της δεκαετίας του 50′, η φανέλα όμως ήταν πολύ… χοντροκομμένη, με αποτέλεσμα να βγει ένα κακό αποτέλεσμα. Για την ιστορία, εκείνη την σεζόν ο Ολυμπιακός δεν πήρε κανέναν τίτλο, ενώ δέχθηκε και 7 από την Γιουβέντους.

  • Παναθηναϊκός (2006-2007)

Τι να πρωτοπείς γι’ αυτή την λαχανί φανέλα, η οποία δεν άρεσε στην πλειοψηφία του κοινού του Παναθηναϊκού, και συνοδεύτηκε από τον χαμένο τελικό κόντρα στην ΑΕΛ.

  • ΑΕΚ (2016-2017)

Αν και κατά καιρούς είχε υπέροχες φανέλες, η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ την σεζόν 2016-2017, διεκδικεί επάξια την χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν δε, συνδυάστηκε με κάποια άσχημα αποτελέσματα, η εν λόγω ενδυμασία μπήκε μία και καλή στην… ντουλάπα.

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech