Οι γυναίκες της ΝΕΠ στο 7ο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 30, 2022 - 10:30πμ
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 6 ομάδων

Στο 7ο τουρνουά του ΣΕΔΥ θα συμμετάσχει το τριήμερο 30/9-2/10 η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ, με τον προπονητή των «δελφινιών» Μιχάλη Λαζαρίδη να κάνει τις τελευταίες δοκιμές σχημάτων και συστημάτων πριν από τα επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 6 ομάδων (Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Πανιώνιος, Περιστέρι και Αλιμος οι άλλες 5), οι οποίες θα αγωνιστούν με σύστημα pool (όλοι με όλους).
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9: Γλυφάδα-Περιστέρι (κολ. Γλυφάδας, 8.30μ.μ.), Αλιμος-Πανιώνιος (κολ. Νέας Σμύρνης, 8.30μ.μ.), ΝΕΠ-Βουλιαγμένη (κολ. Νέας Σμύρνης, 9.30μ.μ.).
ΣΑΒΒΑΤΟ 1/10: Βουλιαγμένη-Αλιμος (κολ. Βουλιαγμένης, 10.30π.μ.), Περιστέρι-Πανιώνιος (κολ. Γλυφάδας, 11.30π.μ.), Γλυφάδα-ΝΕΠ (κολ. Γλυφάδα, 12.30μ.μ.), Περιστέρι-Βουλιαγμένη (κολ. Βουλιαγμένης, 6μ.μ.), Γλυφάδα-Πανιώνιος (κολ. Βουλιαγμένης, 7μ.μ.), ΝΕΠ-Αλιμος (κολ. Βουλιαγμένης, 8μ.μ.).
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10: Πανιώνιος-Βουλιαγμένη (κολ. Αλίμου, 9π.μ.), ΝΕΠ-Περιστέρι (κολ. Αλίμου, 10π.μ.), Αλιμος-Γλυφάδα (κολ. Αλίμου, 11π.μ.), Αλιμος-Περιστέρι (κολ. Αλίμου, 7μ.μ.), Πανιώνιος-ΝΕΠ (κολ. Αλίμου, 8μ.μ.), Γλυφάδα-Βουλιαγμένη (κολ. Αλίμου, 9μ.μ.).
Ο Μιχάλης Λαζαρίδης θα έχει στη διάθεσή του 17 αθλήτριες, οι οποίες είναι οι εξής: Αγγελική Γιαννακέα, Αθηνά Ανδρουτσέλη, Ολγα Μοίραλη, Μαρία Μπαλάτσα, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Ντένια Κουρέτα, Μαρία Πετάση, Μαρία Ντάσιου, Βιργινία Νιαρχάκου, Δήμητρα Κοντάκου, Μαρία Κεπενού, Νικολίνα Μιχαλάτου, Αλεξάνδρα Κρινα, Ανδριάνα Κοντάκου, Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, Βικτωρία Ζοφώλη και μια ξένη παίκτρια που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
«Στόχος μας σε αυτό το τουρνουά είναι να δείξουμε πόσο έχουμε αφομοιώσει κομμάτια του παιχνιδιού, όπως την τακτική μας, την επιθετική και την αμυντική κόντρα, αλλά και να κάνουμε κι ένα δυνατό τεστ σε επίσημους αγώνες μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Μιχάλης Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Σε αγωνιστικό επίπεδο, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Οι ξένες αθλήτριες ακόμη δεν συμμετέχουν, θα τις έχουμε σύντομα κοντά μας, όμως στο τουρνουά θα δοθεί η ευκαιρία και σε νεαρές παίκτριες της ΝΕΠ να πάρουν εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής».

Υποστήριξη: SilkTech