Οι "εκλεκτοί" του Οφρυδόπουλου για τον αγώνα με την Σπάρτη

Σάββατο, Μάιος 12, 2018 - 5:41μμ

Η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί αύριο στις 5 το απόγευμα στην Αγυιά την Σπάρτη και πριν από λίγο ανακοινώθηκε η αποστολή της πατρινής ομάδας. Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Ντάσιος, Πολίμος, Μπουτζίκος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μουστακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Φουρλάνος, Στεργίδης, Βασιλείου, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης και Ελευθεριάδης.

Επίσης εκτός αποστολής έμειναν ο Σπύρος Βρονταράς (αισθάνεται ενοχλήσεις στους περονιαίους του αριστερού του ποδιού και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για εκτίμηση της κατάστασης του), και ο Δημήτρης Γκίνο (μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να προλάβει το ματς της Τετάρτης).

Εκτός αποστολής τέλος έμειναν οι Αγουρίδης και Μπούτιβας.

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν το πρωί στην Αγυιά και νωρίς το απόγευμα θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο «ΤΖΑΚΙ».

Υποστήριξη: SilkTech