Οι Boxerinos έκαναν τη διαφορά

Πέμπτη, Μάρτιος 15, 2018 - 8:33μμ

Η Παναχαϊκή κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων και νεανίδων, όπου οι αθλητές και αθλήτριές της κέρδισαν συνολικά έξι μετάλλια.

Συγκεκριμένα οι Boxerinos του Νίκου Πλέα κατέκτησαν τέσσερα χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια.

Οι πυγμάχοι της Παναχαϊκής μίλησαν στο sportin.gr:

Χρυσούλα Πλέα (MVP και χρυσό μετάλλιο στα 51 κιλά): "Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από εμένα, αλλά και απ' όλη την ομάδα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά".

Κωνσταντίνα Βαχοθανάση (χρυσό στα 69 κιλά): "Είμαι ικανοποιημένη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Είναι μοναδικά τα συναισθήματα από τους αγώνες, όπου υπήρξε μεγάλος σεβασμός μεταξύ των αθλητών".

Δημήτρης Δημητρακόπουλος (χρυσό στα 81 κιλά): "Ο ημιτελικός ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, αλλά ο τελικός εξελίχθηκε όπως θέλαμε και πήραμε το χρυσό μετάλλιο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μου τα πρατήρια καυσίμων “Στάικος”".

Παναγιώτης Βγενόπουλος (χρυσό στα +91 κιλά): "Το χρυσό μετάλλιο ήταν η ανταμοιβή των κόπων μου και της προσπάθειας που κάναμε με τον προπονητή μου".

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος (χάλκινο στα 69 κιλά): "Έκανα δυο νίκες, αλλά δεν βγήκε η τρίτη. Είμαι ικανοποιημένος που είμαι μέσα στα μετάλλια και αυτό μου δίνει ώθηση για τη συνέχεια για κάτι καλύτερο".

Επίσης το χάλκινο μετάλλιο στα 69 κιλά κατέκτησε η Γιωργία Μαντέλη, η οποία κληρώθηκε με την συμπαίκτριά της Κωνσταντίνα Βλαχοθανάση.

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech