Οι ασημένιες κορασίδες Ρυθμικής ENSEMBLE είναι από την Πάτρα

Τρίτη, Δεκέμβριος 3, 2019 - 3:50μμ

Ο Π.Α.Ο. ΦΙΛΙΑ 1988 το Σάββατο 30-11-2019 έκανε πάλι την Πάτρα περήφανη. Στους αγώνες Ρυθμικής ENSEMBLE που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στην Αθήνα κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ και 4η θέση στις παγκορασίδες.

Η πολύ καλή εμφάνιση και των δύο ομάδων απέσπασε επαινετικά σχόλια από κριτές και φιλάθλους. Οι κορασίδες πήραν 11.700 το 2ο καλύτερο βαθμό στους αγώνες.

Δίκαια λοιπόν Ο ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ θεωρείται πρωτοπόρο σωματείο Ρυθμικής αφού είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΓΟ. Είναι το σωματείο που έφερε το άθλημα της ρυθμικής στην Πάτρα το 1988.

Φέτος 32 χρόνια μετά πρωτοπορεί και πάλι συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα ENSEMBLE της ΕΓΟ. Την άνοιξη κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ENSEMBLE νεανίδων και τη δεύτερη θέση στο κύπελλο. Οι επιτυχίες κορασίδων και παγκορασίδων αυτό το Σάββατο δικαίωσαν τις προσπάθειες αθλητριών και προπονητριών.

«Ευχόμαστε, επειδή το ENSEMBLE είναι ένα άθλημα με μέλλον και άλλες ομάδες ρυθμικής της περιφέρειας μας να τολμήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας.

Τις αθλήτριες συνόδευαν η κ. Φλάμπουρα Καίτη η κ. Πελεκούδα-Οικονόμου Διονυσία γονείς και φίλαθλοι του σωματείου μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech