Όχι, το Παμπελοποννησιακό δεν γίνεται Νοσοκομείο

Τρίτη, Μάρτιος 31, 2020 - 7:02μμ

Κυκλοφόρησε εσχάτως η φήμη πως επίκειται η μετατροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου σε ...νοσοκομείο για την κάλυψη τυχόν αναγκών που θα προκύψουν σε ενδεχόμενη γενίκευση της πανδημίας του κορωνοϊού!

Τούτο προέκυψε από το γεγονός πως γίνονται εκτεταμένες εργασίες σε αίθουσες της εγκατάστασης, κάποιοι άλλοι ίσως το συνδύασαν με το γεγονός πως η ΕΑΠ γνωστοποίησε την απόφασή της να διαθέσει, αν ο μη γένοιτο χρειαστεί, το κλειστό της γυμναστήριο στην 6η ΥΠΕ.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος με δηλώσεις του στο sportin.gr βάζει τα πράγματα στη θέση του.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση! Οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες εδώ και καιρό και δεν συνδέονται με τον κορωνοϊό. Το Στάδιο είχε εκτεταμένες διαρροές από την ύδρευση είχαν σπάσει κάνα δύο αγωγοί, υπήρξε διάβρωση και τα νερά είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα υγρασίας. Επίσης αντιμετωπίζαμε και πρόβλημα στεγανοποίησης στις κερκίδες καθώς έπεφταν νερά στις αίθουσες.
Πολλά από αυτά αποκαταστάθηκαν κατά το παρελθόν. Τώρα μεγάλο μέρος των αιθουσών είχαν μούχλα και υγρασία. Περιμέναμε να στεγνώσουν και αποκαθιστούμε τις αιθούσες και τις αξιοποιούμε. Καμιά σχέση με κορωνοϊό!».

ΘΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech