Οφρυδόπουλος: «Τα παιδιά έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους»

Κυριακή, Νοέμβριος 11, 2018 - 7:22μμ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση και τόνισε πως είναι καλύτερο να παίζει καλά και να χάνεις παρά να κερδίζεις χωρίς καλή απόδοση. Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, ο οποίος τόνισε πως έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι από την αρχή των υποχρεώσεων τους.

Οι δηλώσεις του μετά την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του και την πορεία του έως τώρα. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια προβληματιζόμαστε ακόμα κι όταν νικάμε. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Τα παιδιά σήμερα έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους από τα τρία προηγούμενα. Για 80 λεπτά είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες.

Έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια τους και το μόνο που μπορούμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια για την εικόνα τους. Κρατάμε αυτό το επίπεδο και προετοιμαζόμαστε για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή.

Είναι προτιμότερο να παίζουμε καλά και να χάνουμε κάποιες φορές, όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και να προβληματιζόμαστε όταν νικάμε και δεν παίζουμε καλά. Να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για το ταξίδι που έκαναν μέχρι τη Λάρισα και τη βοήθεια τους».

Υποστήριξη: SilkTech