Οφρυδόπουλος: «Παλέψαμε για τη νίκη»

Κυριακή, Απρίλιος 15, 2018 - 10:30μμ

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ακόμη και αν χρειαστεί να αγωνιστούν σε διαφορετικές από τις κλασικές τους θέσεις δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου:

«Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ένα σύνολο που είναι πολύ δουλεμένο από τους προπονητές της. Η βαθμολογική της θέση την αδικεί και υπάρχουν λεπτομέρειες που την έχουν φέρει πιο χαμηλά στον πίνακα από εκεί που θα έπρεπε να είναι.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε κάποιες ελλείψεις οι οποίες προβλημάτισαν όσον αφορά τη δομή μας στην εντεκάδα μας και για αυτό είχαμε αυτές τις επιλογές. Το οξύμωρο είναι πως παρότι ο αντίπαλος μας είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να μας κάνει καμία ευκαιρία.

Έπρεπε να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και το βασικό κομμάτι ήταν να πάρουμε την κατοχή γιατί έχουμε συνηθίσει να έχουμε εμείς την μπάλα και είμαστε ομάδα που δημιουργεί.

Αυτό το πετύχαμε, πιέσαμε πιο ψηλά και πήραμε το κέντρο και με αυτό καταφέραμε να προβληματίσουμε εμείς τον Απόλλωνα. Πήραμε τις μονομαχίες, τις δεύτερες μπάλες και έγινε μια αλλαγή που μπορεί να μην άρεσε στον κόσμο.

Ο Ελευθεριάδης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά με την παρουσία του Φωτάκη στη μεσαία γραμμή μπορεί να χάσαμε κάποια πράγματα, όμως κερδίσαμε στην κυκλοφορία, στην ποιότητα των επαφών μας και της ανάπτυξης μας.

Ο σχηματισμός του αντιπάλου μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε με αλλαγές παιχνιδιού και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε κινδύνους, είχαμε καλά σουτ και φτάσαμε στην περιοχή του Απόλλωνα. Την σημαντικότερη ευκαιρία βέβαια την είχε στο μεγάλο τετ α τετ η ομάδα του Πόντου, αλλά νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη παρουσία από τον αντίπαλο μας.

Τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα για να έρθει η νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι ιδιαίτερα από το β ημίχρονο πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι για να συνεχίσουμε αυτό που καλά κάνουμε φέτος.

Πριν από τρία παιχνίδια περίπου είχαμε 8.000 κόσμο και παίζαμε με τον ΟΦΗ. Είναι λογικό ο κόσμος να επηρεάζεται από το αν η ομάδα είναι δεύτερη, αν είναι τρίτη στην βαθμολογία και αν παίζεις με αντίπαλο τον πρώτο, τον δεύτερο. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την στήριξη που υπάρχει στην ομάδα και στους παίκτες».

Υποστήριξη: SilkTech