Οφρυδόπουλος: "Παίζουμε με μία ομάδα που χάνει δύσκολα"

Σάββατο, Μάρτιος 3, 2018 - 7:56μμ

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με την Καλλιθέα στην Αγυιά (15.00) στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Κατακτήσαμε 3 σημαντικούς βαθμούς στο ντέρμπι με τα Τρίκαλα  με πολύ κόπο και πολύ ιδρώτα. Κάναμε μια νίκη οδηγό στην πρεμιέρα του 2ου γύρου. Όλοι οι αγώνες όμως δίνουν τους ίδιους βαθμούς.

Αύριο παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι καλύτερος από αυτόν που αντιμετωπίσαμε στον αγώνα του πρώτου γύρου. Ακόμα και η νίκη μας με 0-3 στην Καλλιθέα είχε έρθει με μεγάλη προσπάθεια, αφού για μεγάλο διάστημα παίζαμε με 10 παίκτες, αλλά και σημαντικές απώλειες αφού συμπληρώνεται  ένας γύρος από τον τραυματισμό του Αλέξανδρου (Μπιτσάκου).

Άρα λοιπόν διαχωρισμός εύκολων και δύσκολων αγώνων δεν υπάρχει.

Κατά την προσωπική μου γνώμη οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητή, εργατικό, με σύγχρονες απόψεις, που έχω την τύχη να τον γνωρίζω. Θεωρώ ότι η Καλλιθέα στον τομέα αυτό έκανε την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει. Έχει παίκτες που έχουν αξία και προσπαθεί κάθε εβδομάδα. Όπου έχει χάσει, έχει χάσει δύσκολα.

Κάθε αγωνιστική και κάθε αγώνας έχει την ίδια δυσκολία. Εμείς δείξαμε στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος   πως όταν ακολουθήσαμε πιστά το αγωνιστικό μας  πλάνο, και παίξαμε καλά και νικήσαμε. Έχοντας  πάντα στον αγώνα μας το  πάθος, το τρέξιμο, τη συγκέντρωση, την απλότητα και την αυτοπεποίθηση που διακρίνει τους παίκτες μας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους οπαδούς μας που με κακές καιρικές συνθήκες ήταν στα Τρίκαλα και ακούγονταν συνέχεια δίνοντας ώθηση στα παιδιά για περισσότερα από 90' λεπτά.

Αύριο σε ένα ακόμα σημαντικό αγώνα τους περιμένουμε στην Αγυιά να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, στην προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη»

Υποστήριξη: SilkTech