Οφρυδόπουλος: "Οι παίκτες μας έχουν δουλέψει εξαιρετικά όλη την εβδομάδα"

Κυριακή, Μάιος 13, 2018 - 1:15πμ

Με αφορμή τον κυριακάτικο αγώνα της Παναχαϊκής με την ΑΕ Σπάρτη (17.00), στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Έχουμε τον προτελευταίο αγώνα στην έδρα μας.

Είναι ένας αγώνας όπου αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με εντελώς διαφορετικούς στόχους και κίνητρα από εμάς.

Είναι μια ομάδα που φυσικά απέναντί της θα δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή.

Λείπουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες της σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει την προσέγγιση μας στην αναμέτρηση.

Η Σπάρτη παίζει για την αποφυγή του υποβιβασμού, παρόλα αυτα, τα κίνητρα και οι στόχοι μας, αυτά που προσπαθουμε να πετύχουμε, είναι μεγαλύτερα. Αυτά υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν έως και την τελευταία αγωνιστική.

Το κλειδι είναι οτι ίσως νικώντας, να έχουμε εξασφαλίσει την τρίτη θέση με ότι συνεπάγεται αυτό.

Οι παίκτες μας έχουν δουλέψει εξαιρετικά και πολύ ποιοτικά όλη την εβδομάδα. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα μας έχει γίνει ακόμα πιο νεανική. Στις προπονήσεις έχει γίνει ένα ακόμα καλύτερο «πάντρεμα» των νεαρών παικτών μας με τους υπολοιπους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους που έχουν πρωταγωνιστήσει θετικά και μόνο, στην πολύ καλή φετινή μας χρονιά. Αυτό αφενός αναδεικνύει το κέρδος αλλά και την προσπάθεια που έχει γίνει στην Παναχαϊκή, αφετέρου μας βελτιώνει και μας αναπτύσσει ως ομαδα οδηγώντας μας στο να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στους οπαδούς και στους φιλάθλους μας που ήταν πολύ κοντά μας όλη τη χρονιά.

Τους περιμένουμε με τον ίδιο παλμό να είναι κοντά μας και την Κυριακή».

Υποστήριξη: SilkTech