Οφρυδόπουλος: «Κυνηγήσαμε μέχρι τέλος το παιχνίδι»

Τετάρτη, Ιανουάριος 31, 2018 - 6:48μμ

Θετικός απολογισμός για την Παναχαϊκή ο βαθμός στην Σπάρτη σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Το νικηφόρο σερί της Παναχαϊκής σταμάτησε στην Σπάρτη ωστόσο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εμφανίστηκε αρκετά ρεαλιστής.

Έτσι ο τεχνικός της Παναχαϊκής παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα. Χαρακτηριστικά είναι τα λεγόμενά του στην συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε σίγουρα ένα δύσκολο και σημαντικό ματς, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Που μέχρι στιγμής αξιοποιεί την έδρα της όντας αήττητη. Νομίζω ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι.

Στο πρώτο ημίχρονο Σπάρτη σε παθητικό ρόλο, εμείς είχαμε τον πλήρη έλεγχο αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε καλές ευκαιρίες. Ωστόσο δεν κινδυνέψαμε ποτέ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε ένα γίνουμε πιο επιθετική με την είσοδο του Βασιλείου. Μας βοήθησε αυτή η αλλαγή αρχικά. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε λίγο τα χαφ μας.

Το κυνηγήσαμε το ματς μέχρι τέλος το παιχνίδι. Όταν είσαι στην επίθεση σε όλο το παιχνίδι, θα γίνει κάποια στιγμή κάποια αντεπίθεση. Όπως και έγινε και η Σπάρτη μας απείλησε μια δύο φορές.

Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και από σήμερα ξεκουραζόμαστε για το επόμενο ματς με τον Πανασερραϊκό που είναι πολύ σημαντικό».

Υποστήριξη: SilkTech