Οφρυδόπουλος: «Κερδίσαμε δίκαια σε λίγο καλύτερο αγωνιστικό χώρο»

Κυριακή, Φεβρουάριος 17, 2019 - 6:25μμ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το «διπλό» της Παναχαϊκής στη Σπάρτη. Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο μέρος, ενώ τόνισε πως η νίκη της ομάδας του ήταν απόλυτα δίκαιη.

Η τοποθέτησή του:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Σπάρτης και ευχαριστώ για τη φιλοξενία και για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Τους εύχομαι καλή συνέχεια. Παρουσιάστηκε εντελώς διαφοροποιημένη με την έλευση ενός εξαιρετικό και ανθρώπου αλλά και πρώην ποδοσφαιριστή και καλό προπονητή, του κυρίου Μαρίνου Σατσιά και νομίζω ότι είναι και τιμή για τη Σπάρτη και πολυτέλεια που ένας τέτοιος άνθρωπος βρίσκεται στις τάξεις της και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Η διαφοροποίηση για τη δικιά μας ομάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, που ήταν σχεδόν όμοια παιχνίδια, ήταν ότι σήμερα, εκτός της ποιότητάς μας και στην ανάπτυξη και στον τρόπο λειτουργίας, και στην άμυνα και στην επίθεση, είναι ότι ήμασταν πολύ περισσότερο αποφασιστικοί. Ήμασταν περισσότερο δυνατοί στις μονομαχίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μετά το γκολ και την ισοφάριση γρήγορα της Σπάρτης, περάσαμε ένα ημίχρονο που εκνευριστήκαμε, δεν είχαμε ηρεμία, όμως συνολικά νικήσαμε δίκαια. Εκμεταλλευτήκαμε τις στατικές φάσεις τις οποίες δουλεύουμε αρκετά και νομίζω ότι η Παναχαϊκή πήρε τρεις βαθμούς δίκαια σήμερα σε έναν αγωνιστικό χώρο λίγο καλύτερο από την προηγούμενη εβδομάδα.

Συνεχίζουμε, έχουμε ένα ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα, το Σάββατο με τον Απόλλωνα Λάρισας. Με ηρεμία θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε γι’ αυτόν τον αγώνα».

Υποστήριξη: SilkTech