Οφρυδόπουλος: «Αν κάποιος έχασε δύο βαθμούς, τους έχασε η Παναχαϊκή»

Κυριακή, Δεκέμβριος 2, 2018 - 7:24μμ

Αν κάποιος έχασε δύο βαθμούς στη Δράμα αυτή ήταν η Παναχαϊκή σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» μετά το 1-1 με τη Δόξα Δράμας στάθηκε στα διοικητικά προβλήματα και σημείωσε ότι δεν ανησυχεί μήπως επηρεάσουν τους παίκτες του, όσο αυτοί δείχνουν το πρόσωπο της Δράμας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Θα ήθελα να πω λιγότερα για το παιχνίδι και θα τονίσω κάποια πράγματα που αφορούν στην ομάδα μας. Όταν μια ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα παραιτείται ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής, αυτό είναι ό,τι πιο σοβαρό μπορεί να συμβεί. Τα παιδιά τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουν χτίσει κάτι εξαιρετικό, πολύ όμορφο. Όχι από το μηδέν, κάτω από το μηδέν. Είναι άνθρωποι που πρέπει να το απολαύσουν και να το καρπωθούν.

Έφυγαν γεμάτοι από το γήπεδο και κάναμε χαρούμενους ανθρώπους, τουλάχιστον από την προσπάθεια. Έκαναν χαρούμενους τους ανθρώπους και στην Πάτρα και στην Αθήνα. Ήμασταν πολύ καλά τακτοποιημένοι στο γήπεδο, δεν κινδυνεύσαμε, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο δίκαια προηγηθήκαμε. Αν κάποιος έχασε δύο βαθμούς, τους έχασε η Παναχαϊκή. Ως το τέλος προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ακόμα και οι αλλαγές μας ήταν για να κερδίσουμε.

Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν τόσα πολλά χιλιόμετρα για να βοηθήσουν την ομάδα μας. Έχουν γίνει ένα με τα παιδιά τα τελευταία χρόνια. Θέλω ως προπονητής να πω πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Αυτό που έχασαν αυτή την αγωνιστική θα το πάρουν την επόμενη και μεθεπόμενη. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας. Το σημαντικό είναι να παίζεις ποδόσφαιρο, να αντιδράς και να μην επηρεάζεσαι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα.

Αυτά τα παιδιά εκτός από την ικανότητα, έχουν και τη θέληση. Η θέληση πολλές φορές πρέπει να είναι μεγαλύτερη και από την ικανότητα και αυτό το έχουν. Νομίζω θα πάνε μπροστά, ψηλά και το μέλλον τους ανήκει.

Έχουν χτίσει κάτι όμορφο και μπράβο τους. Για εμάς είναι παρελθόν. Κρίμα που χάσαμε το ματς. Συνεχίζουμε, να λύσουμε τα προβλήματά μας. Το αγωνιστικό αυτά τα 2,5 χρόνια είναι εντελώς διαφορετικό από το διοικητικό. Και θα πηγαίνει καλά όσο είναι αυτοί καλά».

Ποια στοιχεία του ματς σας κάνουν να λέτε ότι χάσατε το ματς;

«Προηγηθήκαμε χωρίς να έχουμε κινδυνεύσει και το γκολ το κάναμε δώρο, άσχετα αν κάναμε εμείς λάθος. Και στο τέλος του παιχνιδιού πιο επικίνδυνη ήταν η Παναχαϊκή».

Ποια προβλήματα έχει η Παναχαϊκή;

«Ο προπονητής δεν θα εκφράσει προβλήματα και θέματα που είναι πάνω από το αγωνιστικό. Η δουλειά μου είναι να είναι τακτοποιημένο το αγωνιστικό κομμάτι. Τα παιδιά ήρθαν να παίξουν ένα ντέρμπι με μία εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, προπονητή, σταθερότητα στη διοίκησή της. Είναι σημαντικό και πού παίρνεις κάτι. Είναι άλλοι οι αρμόδιοι να λύσουν αυτό το κομμάτι».

Έπεισαν οι δύο ομάδες ότι μπορούν να ανέβουν κατηγορία;

«Νομίζω ότι μπορούν και οι δύο να πρωταγωνιστήσουν. Πρωταθλητισμός δεν είναι βγαίνω πρώτος, αλλά προσπαθώ να βγω πρώτος. Όταν είμαστε 4,5, μία θα βγει. Οι άλλοι δεν σημαίνει ότι απέτυχαν».

Ανησυχείτε μήπως οι διοικητικές εξελίξεις επηρεάσουν;

«Δεν ανησυχώ καθόλου όσο η εικόνα είναι αυτή που είδαμε σήμερα».

Υποστήριξη: SilkTech