Οφρυδόπουλος: «Η Παναχαϊκή μεγαλώνει και οι παίκτες της μαζί»

Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019 - 10:44μμ

Τις εμπειρίες κράτησε η Παναχαϊκή από τις δύο αναμετρήσεις Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και όπως δήλωσε στην κάμερα του Cosmote Sport ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, η ομάδα του μεγαλώνει, όπως και οι παίκτες του.

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι παρά τη βαριά ήττα στην Τούμπα

Σε ερώτηση τι του είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου απάντησε: «Ήταν τιμή μου αυτό που μου είπε και ως εδώ». Είδαμε μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που έκαναν το ταξίδι από την Πάτρα να έρθουν εδώ και με τέτοιες συνθήκες να στηρίξουν και να υποστηρίξουν την ομάδα που αγαπάνε πάρα πολύ. Η Παναχαϊκή μεγαλώνει και οι παίκτες της μεγαλώνουν, όχι ψάχνοντας δικαιολογίες, αλλά παίζοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Έχουμε παιδιά νεαρής ηλικίας που έπαιζαν σε τοπικά πρωταθλήματα και που έχουν φτάσει να παίζουν μία πρόκριση στους «8» μέσα στην Τούμπα. Είναι χαρά για εμάς που τα εκπαιδεύουμε και τα προπονούμε.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα απλά πράγματα, στη δύναμη, στην ταχύτητα, στις μονομαχίες και στις στατικές φάσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δυνατός, πιο συνεπής. Είναι μεγάλη ομάδα, δίκαια έχει περάσει στους «8» και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Υποστήριξη: SilkTech