ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η Παναχαϊκή διεκδικεί άνοδο

Πέμπτη, Φεβρουάριος 7, 2019 - 5:27μμ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, η καθιερωμένη media day. Στην ημέρα που είναι αφιερωμένη στους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής, μίλησε ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο γυμναστής Ανδρέας Φουσέκης, όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές Σπύρος Φουρλάνος και Χρήστος Ελευθεριάδης.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα ανέφερε:
"Το τεχνικό επιτελείο δεν ζήτησε τερματοφύλακα. Δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητές μας, ωστόσο ενισχυθήκαμε με έναν τερματοφύλακα, τον καλωσορίσαμε, έχουμε πλέον να διαχειριστούμε τέσσερις και κάτι τέτοιο θα μας βοηθήσει στον μεταξύ τους ανταγωνισμό. Είχαμε μία καλή συνεργασία με την διοίκηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αλλά δεν ευδοκίμησε. Ψάχνουμε δύο παίκτες στις δύο θέσεις των παικτών που αποχώρησαν. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένα διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει την ομάδα έως το τέλος του πρωταθλήματος. Υπάρχει μία σταθερότητα από τους ανθρώπους που πλέον έχουν αναλάβει την ομάδα. Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας η σταθερότητα είναι κάτι θετικό".

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο στόχος είναι η άνοδος απάντησε:
"Οι ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο είναι όλες εκείνες που βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα".
Εκτός από τα παραπάνω, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέφερε πως το προσεχές παιχνίδι με τον Αιγινιακό σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο και φυσικά χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα για να πάρει η ομάδα του το επιθυμητό αποτέλεσμα. "Το τελευταίο μήνα, πήραμε αυτό που δικαιούμασταν", τόνισε χαρακτηριστικά κάνοντας έτσι έναν απολογισμό για τα όσα έχουν συμβεί εδώ και τέσσερις εβδομάδες.

Ο γυμναστής της ομάδας Ανδρέας Φουσέκης από την πλευρά του τόνισε:
"Είμαι χαρουμένος που μπορώ δημόσια να τοποθετηθώ για την δουλειά μας. Ξεκινώντας από την αρχή της χρονιάς και την προετοιμασία, όπου είναι η βάση της δουλειά μας. Έχουμε ρόστερ με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, κάτι που είναι θετικό μεν όσον αφορά το κομμάτι της όρεξης που δείχνουν για δουλειά, αλλά αρνητικό κιόλας γιατί δεν έχουν προπονηθεί αρκετές φορές σε υψηλό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα πάντρεμα όσον αφορά αυτά που ζητάει το τεχνικό επιτελείο, έτσι ώστε να βγαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γήπεδο".

Ο Σπύρος Φουρλάνος και ο Χρήστος Ελευθεριάδης, μίλησαν με τρόπο τέτοιο που δείχνει το επίπεδο και την ποιότητα του χαρακτήρα που έχουν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής και εκτός γηπέδου.
Ο πρώτος μίλησε για το επόμενο ματς στο οποίο η Παναχαϊκή πρέπει να πάρει τη νίκη, λέγοντας πως: "Θέλουμε να χτίσουμε ένα σερί και να βρεθούμε στην 2η θέση, ειδικότερα μετά τη μεγάλη νίκη που κάναμε απέναντι στην Κέρκυρα". Παράλληλα, μίλησε για το θέμα τραυματισμού του και εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί, λέγοντας πως το τεχνικό επιτελείο λειτουργεί πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας και πως η διαχείρηση στο δικό του θέμα ήταν άψογη, ενώ παράλληλα εξήρε την δουλειά του ιατρικού επιτελείου, ευχαριστώντας για την βοήθεια και την στήριξη που του παρείχαν.

Ο "Έλε" παραδέχτηκε ότι έχει δεθεί με την Παναχαϊκή καθώς από το καλοκαιρί του 2016 που βρίσκεται στην πόλη και στην ομάδα, έχει να θυμάται μόνο καλά πράγματα. "Έχω δεθεί και με την ομάδα και με τα παιδιά. Η θέση της Παναχαϊκής είναι στην Σούπερ Λιγκ".

Υποστήριξη: SilkTech