Οφρυδόπουλος: «Η μεγαλύτερη νίκη στη σύγχρονη ιστορία της Παναχαϊκής»

Τετάρτη, Ιανουάριος 9, 2019 - 12:06πμ

Για την μεγαλύτερη νίκη της σύγχρονης ιστορίας της Παναχαϊκής μίλησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά των πήχη πάντως, για να μην ξεφύγει η ομάδα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη νίκη της Παναχαϊκής στη σύγχρονη ιστορία της. Θέλω επίσης, να ενημερώσω τον κόσμο ότι επειδή και το μέγεθος του αντιπάλου σου δίνει τη δυνατότητα να προβληθείς περισσότερο και οι παίκτες μας και η ομάδα μας αλλά και οι προσεγγίσεις μας οι ποδοσφαιρικές στους αγώνες είναι πάντα ίδιες, δηλαδή τόσο ο τρόπος που παίζουμε στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής όσο και ο τρόπος που παίξαμε σήμερα είναι ίδιος.

Δηλαδή η ομάδα μας να έχει την κατοχή, να έχει την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Το φαβορί αυτής της αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΟΚ. Τελειώνοντας αφού ευχαριστήσω τον κόσμο για τη μεγάλη του παρουσία σήμερα θέλω να πω ότι νικώντας η Παναχαϊκή τον ΠΑΟΚ με 2-1 στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, τον έφερε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά απέναντι σε μία ήττα και το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι κερδίσαμε δίκαια γιατί ήμασταν καλύτεροι.

Πάντως ο ΠΑΟΚ ήταν και παραμένει φαβορί για να πάρει τη πρόκριση».

Υποστήριξη: SilkTech